Sa ćerkom ne razgovara, a koleginici svake godine šalje rođendanski poklon: Glumica otkrila šta redovno dobija od Toma Kruza

08.06.2024

11:41

0

Ispunjavao joj je želje i u detinjstvu

Sa ćerkom ne razgovara, a koleginici svake godine šalje rođendanski poklon: Glumica otkrila šta redovno dobija od Toma Kruza
Copyright Profimedia

Tom Kruz davne 2005. godine snimio je film "Rat svetova", na kome je sarađivao sa koleginicom Dakotom Fening, tada 11-godišnjom devojčicom. 

Kako mu je tada bila simpatična, dobro je zapamtio njene dečije želje i iz tog razloga joj sada svake godine pošalje poseban poklon.

- Uvek mi za rođendan pošalje cipele. Kada smo snimali "Rat svetova", slavila sam 11. rođendan, a tada mi je poklonio mobilni koji sam jako želela i mnogo sam o tome pričala. To je zaista divna uspomena - rekla je u emisiji "The Kelly Clarkson Show", pa dodala:

Profimedia
Dakota Fening

- Obožavala sam cipele kad sam bila mala, a baš u periodu kad smo promovisali film, mogla sam da počnem da kupujem i cipele za odrasle, zbog čega sam bila jako srećna - prisetila se.

Iako su mnogi ovo prokomentarisali kao lep gest, ima i onih koji su razočarani time da je Tom pažljiviji prema koleginici nego prema svojoj ćerki Suri Kruz koju je dobio u braku sa Kejt Holms, a sa kojom godinama nije u kontaktu.

Naime, Kejt je tražila puno starateljstvo nad naslednicom zbog glumčeve bliskosti sajentologiji, a ovo je bio i uzrok što Suri više od 10 godina nije videla oca.

Profimedia
Kejt Holms i Tom Kruz

- Suri više ne poznaje svog oca. Nije provodila vreme sa njim više od deset godina. Čak ni ne gleda njegove filmove, prosto nije deo njenog života - rekao je tada izvor za "Daily Mail".

Podsetimo, pre Kejt, Tom je bio u braku sa Nikol Kidman i poznati par je usvojio dvoje dece, Izabelu i Konora, ali za razliku od Suri, oni nastavili da žive sa majkom, već su bliski sa svojim ocem, ali i sajentologijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike