Ovo je pesma s kojom je Đole Đogani zaradio za kuću! Tek da čujete kako je nastala: Slađa nije htela da je peva! (VIDEO)

13.02.2024

16:50

0

Denser priča i kako ju je uverio u suprotno

Ovo je pesma s kojom je Đole Đogani zaradio za kuću! Tek da čujete kako je nastala: Slađa nije htela da je peva! (VIDEO)
Đole Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đole Đogani sa i danas velikim hitom „Idemo na Mars" uspeo je da zaradi dovoljno novca da izgradi porodičnu kuću, u kojoj je potom maštao da će ostariti sa tadašnjom suprugom Slađom. Taj mu je plan, međutim, propao, ali je on i dalje raspamećen time kako je numera uopšte nastala, te koliko je uspela da mu donese. 

– Slađa i ja smo zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od te pesme. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana, kada ostarim, sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda „bam"! Desio se raspad – počeo je denser za „Grand" jednom prilikom, pa se potom detaljno prisetio nastanka „Marsa" koji je bio ogromno osveženje za scenu. 

„Jedino da odemo na Mars..."

Đole Đogani, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sedeo sam sa mojim prijateljem Danijelom i rekao mu da želim da tekst bude malo drugačiji, da ne bude o ljubavi, o rastancima, o svemu onome što se tada pravilo. On je rekao: „Druže, jedino da idemo na Mars, pa da napišemo pesmu" i, ja kažem: „To, to nam treba. Idemo na Mars" – istakao je denser.

Tekst su, kaže, smišljali „usput".

- Ta pesma je zapravo neka parodija na narodnjake, bez uvrede ikome. Nismo imali drugu strofu, sećam se, pa se svako ubacivao sa nekim delom teksta – objašnjavao je onda Đogani, a u momentu kada je numera bila gotova, desilo se nešto neočekivano; veliku grešku napravio je čuveni Kobac, u čijem su studiju snimali.

– U to vreme nije bilo hard diskova i nije bilo „autosejva", ja sam se pogubio, nisam kliknuo (na) „sačuvaj" i zaboravio da snimim - kazao je jednom, pišu pomenuti mediji, a on je zatim dodao kako je mislio da će ga Đole ubiti, prema pogledu koji mu je uputio. 

Đole Đogani, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bio sam pod takvim adrenalinskim šokom da nisam znao šta da kažem. Samo sam ga gledao. Izbrisao je tako dobru pesmu sa tako dobrim aranžmanom, ali mi je rekao: „Sad ću, brate, da ti napravim još bolji aranžman". I napravio je, stvarno, bolji aranžman – kazao je Đogani, čije se muke tu nisu završile. 

Naime, Slađa nije htela ni da čuje da peva tako nešto. 

Slađa Delibašić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kad sam rekao Slađi, ona nije htela da čuje da peva taj tekst. Rekao sam joj da imamo decu i da moramo da zaradimo pare. I, eto, nastade hit - nasmejao se Đole. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike