Tata i sin u laganoj šetnji: Andrija Milošević drži naslednika za ruku, jedna stvar kod njih dvojice se razlikuje (FOTO)

07.06.2024

16:17

0

Uživaju u danu

Tata i sin u laganoj šetnji: Andrija Milošević drži naslednika za ruku, jedna stvar kod njih dvojice se razlikuje (FOTO)
Andrija Milošević - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Tomić, sa kojom se venčao u tajnosti pre dve godine, samo 20 dana nakon tog čina dobili su sina Relju.

Oni se trude da dečaka ne eksponiraju na društvenim mrežama, ali kada ovekoveče neke lepe momente, ne mogu da odole. Tako je Aleksandra podelila, a Andrija odmah stavio na svoj stori fotografiju iz šetnje sa Reljom.

Instagram printscreen/andrijamilosevic_official
Andrija Milošević sa sinom u šetnji

Tata i sin su bili isto obučeni, ali u različitim bojama - šorts, majica i patike, a malog Relju je očigledno zanimalo sve što se dešava oko njega pa je tako gledao šta se dešava na ulici. 

Relja, inače, sada ima već dve pune godine godine, a sudeći po fotografiji, boju kose je povukao na majku pa je, za razliku od tate, on plavušan. 

Milan Maricic/ATAImages
Andrija Milošević sa suprugom Aleksandrom Tomić

Andrija se svojevremeno pohvalio time koliko uživa u roditeljstvu, pa je naučio sve da radi, a i oboje su istakli da su imali sreće sa njim jer je bio dobra beba koja spava tokom noći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike