Objava Marije Šerifović objasnila sve: Ovakav je njen odnos sa Jovanom Pajić (FOTO)

08.06.2024

00:20

0

Kratko i jasno

Objava Marije Šerifović objasnila sve: Ovakav je njen odnos sa Jovanom Pajić (FOTO)
Jovana Pajić, Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić često intrigira javnost, a iako su postojale svakakve glasine, njih dve su dokazale da su istinski dobre i bliske prijateljice.

Uvek su tu jedna za drugu, a pogotovo je sve nasmejalo njihovo zajedničko putovanje u Dubai, koji je Marija dokumentovala i objavila na svom Jutjub kanalu. 

I tada smo videli da Jovana ume da, žargonski rečeno, izludi Mariju, a izgleda da se ništa nije promenilo. Šerifovićeva je, naime, objavila stori na svom nalogu na Instagramu sa Pajićevom, te je u formi "bumeranga" pokazala kakav je njihov odnos.

- Evo i sede sam dobila od tebe - napisala je Marija u opisu snimka, gde je imala ozbiljnu i umornu facu, dok se Jovana smejala.

Ona je njihov odnos povezala i sa horoskopskim znacima, pa je otkrila onima koji nisu znali da je Škorpija, dok je Jovana u horoskopu Jarac.

Marija, inače, često iskazuje na društvenim mrežama koliko voli svoju drugaricu, kojoj je početkom godine čestitala rođendan rečima: "Možda si Srnina srodna duša, ali si moja prekomora". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike