Doveo ju je do suza: Jelisaveta Orašanin nikad emotivnija zbog ovog dečaka (FOTO)

07.06.2024

08:21

0

Glumica je vrlo vezana za svoju porodicu

Doveo ju je do suza: Jelisaveta Orašanin nikad emotivnija zbog ovog dečaka (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje fotke iz privatnog života, pa ne izostaju ni one sa porodicom.

Ovog puta glumica je objavila nekoliko slika sa sinom njene sestre i to sa dodele diploma u školi, što je za nju bilo posebno emotivno.

- Tetkin - napisala je kratko u opisu objave na kojoj zagrljena drži dečaka, a tu je i fotka na kojoj se vidi da je tokom ove svečane ceremonije zaplakala.

 

 

Podsetimo, kako su mediji pre nekoliko meseci prenosili, Jelisaveta je navodno imala ozbiljnu krizu u braku sa Milošem Teodosićem, ali su to uspeli da prevaziđu, te je sada sa njihovom decom čest gost u publici na košarkaševim utakmicama.

- Roditelj sam koji kaže detetu izvini kad pogreši. Mislim da je to strašno važno za ta mala bića, jer moja deca, iako imaju četiri i po i dve i po godine, imaju jasan stav šta hoće, a šta neće i ja to vrlo poštujem, Naravno, postoje stvari koje su prosto "ne", ali objasnim zašto je "ne". Vrlo je lako se dogovorimo je uvek, za sve, idemo kroz priču - istakla je nedavno glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike