Poznati čestitali Nikoli Rokviću na velikom uspehu: Bravo, duboki naklon!

23.05.2024

10:05

0

Oduševljeni su njegovom humanom misijom

Poznati čestitali Nikoli Rokviću na velikom uspehu: Bravo, duboki naklon!
Poznati čestitali Nikoli Rokviću - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikola Rokvić je juče, nakon 31 dana, završio svoju humanu misiju i stigao u Eginu, gde se pomolio u manastiru Svetog Nektarija Eginskog. 

Pevača su tamo dočekali supruga Bojana sa decom, brat Marko i majka Slavica, ali i drugi prijatelji koji su oduševljeni onim što je postigao.

Ni na društvenim mrežama nije manjkalo podrške za pevača, a mnoge javne ličnosti nisu skrivale ponos što poznaju takvog čoveka. 

Anastasija Ražnatović je, tako, podelila fotografiju uz koju je napisala "Bravo, duboki naklon", dok je Aleksa Avramović podelio fotografiju i stavio nekoliko emotikona. 

Nikolina koleginica Milica Todorović mu je poručila "Na zdravlje i spasenje, dragi Nikola", dok je Jelisaveta Orašanin kratko poručila "Bravo".

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, koja se pridružila humanitarnoj akciji i donirala novac Nikolinoj fondaciji "Porodica", obratila mu se sledećim rečima:

- Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvih u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost - napisala je Jelena Đoković.

Osim njih, bilo je i mnogih koji su ispod objave na stranici fondacije ostavljali komentare. 

"Bog te blagoslovio" poručila je pevaču Slavica Ćukteraš, "Slava Bogu" napisala je Sanja Đorđević. 

"Tvoja plemenitost i požrtvovanost su neprocenjivi. Pokazao si koliko ljubav prema Bogu može uz radost da ujedini i osnaži sve. Ti si primer i uzor. Bog te blagoslovio i Sveti Nektarije" - poručila je Nikoli glumica Danica Maksimović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike