Tea Tairović otvorila dušu i progovorila o sujeti na estradi: Ne interesuje me šta koleginice govore o meni

06.06.2024

20:41

0

O ljubavnom životu rekla samo jedno

Tea Tairović otvorila dušu i progovorila o sujeti na estradi: Ne interesuje me šta koleginice govore o meni
Copyright ATAImages/ A.A.

Tea Tairović nedavno je objavila novi album, a kako je pevačica poslednjih godina u zaletu sa karijerom, kruna njenog radi biće koncert u Štark areni koji je najavila za septembar.

Osim toga, ona se trudi da se maksimalno posveti svojim pesmama i spotovima, te ne krije da ne preza od ulaga u karijeru,

- Ulažem u sebe. Ne bacam na poroke i neke gluposti. Svako ulaganje u sebe se isplati, čime god da se neko bavi. Generalno, ne volim da pričam o finansijama kada je muzika u pitanju što sam videla da neke moje kolege rade. To vam je kao da pričate "kilogram ili dva mesa". Muzika je nešto posebno i ona nema cenu - rekla je ona za Kurir i dodala da je veliki perfekcionista, a ponekada i "kontrol frik". 

ATAImages/ A.A.
Tea Tairović

S obzirom na to da nastupa gotovo svakog vikenda, pevačica retko ima priliku da odmara, a kada uhvati trenutak za sebe obično ga provodi u svom domu.

- Noćni sam tip, ali volim nedelju ujutru. Naravno, ako nisam na aerodromu, a ako jesam - onda je pakao jer je gužva. Volim i subotu uveče podjednako. Da ne radim vikendom, to se nije desilo od kad znam za sebe. Detinjstva se više i ne sećam. Ako se desi neki drugi dan da ne radim, onda sam kod kuće. Ne kažem da ne volim žurke, ali zbog posla kojim se bavim, najviše volim da sam ostanem kući u svojoj dnevnoj sobi - rekla je ona i dodala da je trenutno veoma srećna na ljubavnom planu, ali ne želi da otkriva više detalja.

ATAImages/ A.A.
Tea Tairović

Na kraju, Tea je istakla da nema problem sa negativnim komentarima, kao i da se nada da će među pevačima poštovanje nadjačati sujetu.

- Uopšte me ne bole. Zato što vaše samopouzdanje ne sme da zavisi od toga šta će neko drugi da kaže, pa bilo to i pozitivno ili negativno. Čak ni pohvale ne smeju da utiču na vas. Morate biti svoji i da imate realnu sliku o sebi i zato me te uvrede uopšte ne interesuju. Istinski, iz dna duše me ne interesuje šta pojedine koleginice govore ili pišu za mene. Primećujem da u poslednje vreme ima sve manje sujete među kolegama i da otvoreno podržavaju druge i da pokazujemo poštovanje prema onome što radimo. To je ono što je najveća pobeda u svemu ovome. Ja sam tu da im aplaudiram i drago mi je da i oni aplaudiraju meni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike