Holsi bije ozbiljnu bitku za zdravlje! Non-stop po bolnicama, na terapijama, ali ne posustaje: Zarekla sam se da ću u 30. da se preporodim!

05.06.2024

13:50

0

Prizorima s lečenja nema koga nije zabrinula

Holsi bije ozbiljnu bitku za zdravlje! Non-stop po bolnicama, na terapijama, ali ne posustaje: Zarekla sam se da ću u 30. da se preporodim!
Holsi - Copyright Profimedia

Ešli Nikolet Frandžipani, koja se proslavila kao Holsi, zgranula je javnost istakavši da bije ozbiljnu bitku za zdravlje. Uz potresne prizore s lečenja, pevačica je naglasila da je „srećna što je živa", pa dodala i da je uprkos svim problemima sa kojima se susretala poslednjih nekoliko godina uspela da završi svoj peti studijski album.

- Ukratko, srećna sam što sam živa. Inače, završila sam album. Počinje s „Krajem" („The End") - potpisala je objavu na Instagramu ona, u kojoj između ostalog govori i kako je sebi dala rok da se „preporodi u tridesetoj, pa da svoje dvadesete ponovo živi u toj dekadi, puna energije i zdrava".

Ono što je mnoge dotuklo je što je Holsi uz sve ovo tagovala tamošnju zdravstvenu organizaciju čija je misija da pronađe tretmane i na kraju spreči, te izleči lupus, kao i jednu posvećenu borbi protiv raka krvi širom sveta.

Iz tog razloga, sumnja se da se upravo s ovime i bori.

- Ozbiljno, osećam se kao starica. Zarekla sam se da „imam fore" još dve godine da budem bolesna. Posle ću da se preporodim i da živim svoje dvadesete u tridesetima - pričala je prilično otežano ona, na šta su joj fanovi u komentarima odgovarali porukama podrške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike