Prva izjava Jurine buduće žene: Muzičara spasla od bede pa priznala: Njegove suze su me uništile!

04.06.2024

22:16

0

Svadbu planira kada se zakonski razvede od bivše supruge

Prva izjava Jurine buduće žene: Muzičara spasla od bede pa priznala: Njegove suze su me uništile!
Slobodan Jurišić Jura - Copyright Privatna arhiva

Životna priča Slobodana Jurišića Jure malo koga je ostavila ravnodušnim. Muzičar je otkrio da posle teškog perioda živi sa ženom koja je osvojila njegovo srce. Njeno ime je Vera Đedović si sada se po prvi put oglasila.

- Dobar je Jura. Sve je super, ekstra. Sluša dobro. Voli sve iz moje kuhinje. Primetila sam da voli da jede meso. Najviše voli domaća jaja ujutro, kajganu - priča Vera i priznaje šta ju je osvojilo kod Slboodana.

- Videla sam te suze koje su me uništile. Kad sam videla da čovek plače, ali iskreno, iz čistog srca - emotivna je bila Đedovićeva, pa se dotakla toga da je Juri kupila automobil.

- Ja sam bila vozač, ali sam batalila vožnju. Kupila sam mu automobil za naše potrebe. Jednu sumu novca koja mi je ostala, rešila sam da podelim. Ne radim trenutno, zovu me non-stop iz Beograda, ali opet nemam nikakav posao - rekla je ona i opisala šta za nju znači Jura.

Privatna arhiva
Slobodan Jurišić Jura

 

- U moj život je uneo sreću. Došlo je čisto srce ovde. Ja sam 20 godina sama, razvedena sam. Imam dva sina i tri unuke. Ja sam iz Crne Gore. Samo me duša zanima, ništa drugo. Ni bogatstvo, ni slova. To me ne zanima, toga sam se davno odrekla. Neprekidno idem u crkvu, neprekidno sam se molila Gospodu da mi pošalje nekog da ne budem sama. Baš sam oduševljena. Srce mi je ispunjeno radošću i mogu sutra da umrem - opisala je Vera, a nadovezao se Jurišić.

- Volimo se, naravno da nam je lepo. Sve je okej. Tako će verovatno i biti na duže staze. Ja nisam čovek koji voli da kvari gde je nešto lepo. Ne verujem da će se promeniti išta. Lepo nam je ovako. Što se tiče svadbe, ne moramo da se uzmemo odmah. Moram prvo da se razvedem, pa ćemo onda sve lako - ispričao je Jurišić za Kurir.

Printscreen/Facebook/Slobodan Jurišić
Slobodan Jurišić Jura

 

 

Molio za pomoć

Bivši bubnjar Yu grupe objavio je putem Fejsbuka kako živi u izuzetno lošim uslovima, u stanu u Perlezu bez struje i vode. Počele su da mu pomažu kolege, a u međuvremenu se javila Vera pa se preselio u Banatski Despotovac.

Pre nego što se preselio, Jurišić je govorio za naš portal.

- Kad popijem alkohol, onda sam super. Sada sam malo popio, tri pelinkovca. Tetku, koju najviše volim, zbog toga nerviram, i kažem joj da ću prestati kad bude bolje. Ne može da mi pomogne ona kod finansija, ima smešnu penziju, jadna. Međutim, ima drugih koji mi pomažu, sada su počeli da uplaćuju, nadam se da će biti okej - kaže Jura, koji naglašava da bi nekome sa strane zaista pozlilo kada bi ušao u njegov stan.

-  Ne mogu da vam objasnim kako je to, izgubio sam sve pare od stana. Vi kad biste ušli u moj stan, mislim da biste povratili, nema šanse da ne bude tako, jer kad uđeš unutra, to je strašno! Mogu da budem bez struje i vode, ali gore mi je što toliko đubreta ima okolo. Kad bi neko došao samo da mi sredi gajbu, živeo bih tu. Inače, j**eš struju, ne treba mi, samo treba ono đubre da srede, ja sam sredio 50 odsto, ali 50 odsto je pakao. Tu je bilo milion flaša, ne znam kako je živela osoba koja je pre mene ovde boravila, taj čovek je umro. Romi su hteli da dođu da žive ovde, ali kada su čuli da nema struje, otišli su. Ovo je pakao, kao da sam u kontejneru, strašno - izjavio je ranije muzičar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike