Živeo bez struje i vode, a sada procvetao i našao devojku: Muzičar "YU grupe" uživa kraj gazdarice kuće od 200 kvadrata

31.05.2024

08:20

0

Sastao se sa braćom Jelić

Živeo bez struje i vode, a sada procvetao i našao devojku: Muzičar "YU grupe" uživa kraj gazdarice kuće od 200 kvadrata
Slobodan Jurišić Jura - Copyright Printscreen/Facebook/Slobodan Jurišić

Iza Slobodana Jurišića Jure je izuzetno težak period pošto je živeo u stanu bez struje i vode u kojem je bilo mnogo đubreta. 

Bivšeg člana YU grupe otišao je iz Perleza u Banatski Despotovac, gde ga je pozvala jedna žena i ponudila mu pomoć. Jura je odmah počeo bolji život u 200 kvadrata i rešio je da uradi nešto po pitanju ljubavnog života.

- Jura više ne krije da uživa u vezi sa vlasnicom kuće u kojoj sad živi nedaleko od Zrenjanina. Ta žena, kad je videla u kakvoj bedi je živeo u Perlezu, odmah mu se javila i ponudila pomoć. Pozvala ga je da dođe da je poseti u Banatskom Despotovcu. Njemu se kuća odmah svidela, ali i gazdarica. Ona mu je rekla da se plaši da bude sama u kući i da će joj biti puno lakše ako tu budu boravili zajedno. Ona mu kuva, sprema, sad čak vozi i njen auto. Brzo su stupili i u vezu, tako da sve puca od strasti - govori izvor.

Privatna arhiva/Instagram
Slobodan Jurišić

 

Žika Jelić iz "YU grupe" oglašavao se po pitanju Jurišića, a on je jedan od onih koji su Juri pružili finansijsku pomoć.

- Pre nekoliko dana u Zemunu su se sastali mnogi muzičari, koji su svirali kako bi finansijski pomogli Juri. Tu su bili prisutni i Žika i Dragi iz Ju grupe, koji su mu donirali određeni iznos na račun. I sam Jura se tu pojavio sa nekim prijateljima. Prvo što je rekao kad je video članove svoje stare grupe, bilo je da mu je drago što ih vidi, ali ih je i pozvao da dođu u Banatski Despotovac kako bi ih upoznao sa svojom novom devojkom, kod koje i živi već neko vreme. Oni su se malo zbunili, ali im je bilo drago kad se pohvalio da sad lepo živi i da ima auto i da je loš period sad iza njega - zaključuje izvor za Kurir.

Privatna arhiva
Slobodan Jurišić Jura

 

Podsetimo, Slobodan Jurišić ima dvojicu sinova, a za 24sedam je nedavno rekao kako oni više u finansijskom smislu ne mogu da mu pomažu.

 Ono što je Žika izjavio kako ja imam dva sina, što mi ne pomognu... Pa sinovi su mi pomagali dok su mogli, a sada ne mogu ni oni, a ja to od njih ni ne tražim. Ovaj matori je u kreditima, a mlađi radi kao čuvar. Podržavaju me u nematerijalnom smislu - ispričao je Slobodan, koji nam je tada rekao i kako dosta pije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike