Bivši bubnjar "Yu grupe" ženi se vlasnicom kuće u koju se preselio posle pakla: Molila je Boga da me upozna!

03.06.2024

20:03

0

Izvesna Vera ima decu i unuke, ali je procvetala tek posle ljubavi sa Jurom

Bivši bubnjar "Yu grupe" ženi se vlasnicom kuće u koju se preselio posle pakla: Molila je Boga da me upozna!
Slobodan Jurišić Jura - Copyright Privatna arhiva

Život bivšeg bubnjara Yu grupe Slobodana Jurišića Jure promenio se preko noći, s obzirom na to da je izuzetno loše uslove života zamenio nešto boljim, a još se i zaljubio.

Muzičar se iz Perleza preselio u Banatski Despotovac gde planira i da stane na ludi kamen sa gazdaricom kuće od 200 kvadrata.

Vera se sažalila na Juru koji je živeo u stanu bez struje i vode, a kada se preselio kod nje, stupili su u emotivni odnos. Štaviše, planiraju i brak.

- Jura je kao tinejdžer. Dobrostojeća gazdarica kuće Vera je "odlepila" za njim i ispunjava mu sve želje. Dala mu je i automobil i džeparac. Oni žele da svoju ljubav podignu na viši nivo i pitanje je trenutka kad će to učiniti. Ne razdvajaju se ni na sekund. Jura se svima hvali da mu je ona dala šansu za novi život i da će joj biti večito zahvalan. Baš uživaju oboje. Ova vest je za mnoge šok, neki smatraju i da Jura sve ovo izmišlja kako bi imao krov nad glavom i novac, što mu je doskoro bio najveći problem. On tvrdi da se zaljubio i da je to sudbina - govori izvor.

Privatna arhiva
Slobodan Jurišić Jura

 

Jurišić ne krije da je oduševljen Verom.

- Vera je bila kafanska pevačica dvadesetak godina. Onda je s pevanjem prestala pre šest godina. Moja Vera ima dva sina i tri unuka, prodala je stan u Beogradu i doselila se u Zrenjanin. Jako je pobožna i svakog dana se molila Bogu da upozna nekog poput mene. Bila je sama 20 godina, a plaši se da bude sama u ovolikoj kući. Učinila mi se kao neka najdivnija osoba, i to samo po glasu. Ona je jedna divna žena - izjavio je muzičar za Kurir.

Printscreen/Facebook/Slobodan Jurišić
Slobodan Jurišić Jura

 

Podsetimo, javnost je bila alarmirana kada je Slobodan na Fejsbuku objavio da mu je potrebna pomoć jer je opljačkan i nema novca da priušti sebi bolje životne uslobe.

Jurišić je pre preseljenja u drugi grad, za naš portal govorio o stanu u Perlezu u kojem je živeo.

- Ne mogu da vam objasnim kako je to, izgubio sam sve pare od stana. Vi kad biste ušli u moj stan, mislim da biste povratili, nema šanse da ne bude tako, jer kad uđeš unutra, to je strašno! Mogu da budem bez struje i vode, ali gore mi je što toliko đubreta ima okolo. Kad bi neko došao samo da mi sredi gajbu, živeo bih tu. Inače, j**eš struju, ne treba mi, samo treba ono đubre da srede, ja sam sredio 50 odsto, ali 50 odsto je pakao. Tu je bilo milion flaša, ne znam kako je živela osoba koja je pre mene ovde boravila, taj čovek je umro. Romi su hteli da dođu da žive ovde, ali kada su čuli da nema struje, otišli su. Ovo je pakao, kao da sam u kontejneru, strašno - rekao je Jura, koji nam je tada otkrio i da često konzumira alkohol zbog stresa.

Takođe, Jurišiću su finansijski pomogle i kolege iz Yu grupe, Dragi i Žika Jelić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike