„Nisam ga prepoznala!" Lepa Lukić o susretu s Bokijem 13: Čovek je smršao 30 kilograma!

02.06.2024

16:20

0

Druže se, kaže, već 15 godina

„Nisam ga prepoznala!" Lepa Lukić o susretu s Bokijem 13: Čovek je smršao 30 kilograma!
Lepa Lukić - Copyright Printscreen „Premijera - Vikend specijal", TV Pink

Lepa Lukić tokom gostovanja u jednoj emisiji osvrnula se na susret s Bokijem 13, posle turbulentnog perioda za njega. Kako je, prema njenim rečima, oslabio čak 30 kilograma, pevačica ga isprva nije ni prepoznala.

Sada, kaže ona, može i maneken da bude.

Lepa Lukić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Boki me pozvao da pevam i sredio mi jedan nastup i tada smo se videli. On je odlično... Smršao je čovek 30 kilograma. Ja njega baš volim... Poštovala sam ga, uvek. Baš je duhovit. Družimo se već 15 godina. Ne žali se uopšte. Ja nisam želela da ga ispitujem. Izgleda mi odlično. Može da bude manekan sada, nisam ga ni prepoznala. Pojavio se s leđa i samo me zagrlio i poljubio me - pričala je ona u „Premijeri - Vikend specijalu".

Podsetimo, Lepa i Bojan Jovanovski bili su i cimeri u „Velikom bratu".

- Moja draga, najdraža Lepa u poseti Skoplju. Moram da vam kažem da je Lepa bila jedna od retkih koja mi je dosledno i bez prestanka pružala podršku i ljubav dok sam bio u zatvoru i bolnici, zvala roditelje i pružala mi nezaboravnu pažnju kao pravi prijatelj u najtežim trenucima. Nemam više šta da joj kažem, samo jedno veliko hvala Lepa, da si živa i zdrava - poručio je bio on uz njihovu zajednički fotografiju nastalu tokom susreta, na Instagramu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike