Dinčina žena prvi put o rizičnoj trudnoći: Bilo je ovo veliko iskušenje! Otkrila i ko je izabrao ime za bebu

01.06.2024

21:06

0

Otvorila je dušu i ispričala kroz šta je prošla

Dinčina žena prvi put o rizičnoj trudnoći: Bilo je ovo veliko iskušenje! Otkrila i ko je izabrao ime za bebu
Milan Dinčić i Jelena Dinčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena nedavno su dobili treće dete, sina kome su dali ime Stefan.

Pevač i njegova žena su skrivali od većine javnosti da čekaju bebu, o čemu je 24sedam prvi pisao, a ona je sada otkrila detalje koji su mnoge zanimali.

- Nisam krila trudnoću, ljudi oko nas su znali, samo nisam imala potrebu da sa svima delim svaki trenutak, posebno onog trenutka kada je trudnoća postala rizična - pisala je Jelena na Instagramu, pa dodala i zašto je trudnoća bila rizična:

- Najpre zbog hematoma i krvarenja, kasnije zbog prevremenih kontrakcija. Što bih ja rekla, u početku smo strepeli od pobačaja, kasnije od prevremenog porođaja, ali hvala Bogu, sve je na kraju ispalo super.

Ona je istakla da joj je porođaj prošao super, jer je bila u sigurnim rukama svog doktora, ali da joj nije bilo ni svejedno do tog trenutka.

- Period do porođaja je bio veliko iskušenje, u svakom smislu. Ja sam se vodila time da imam već dvoje dece, neka su mi živi i zdravi, pa kako bude, ali ova naša beba je sve pobedila hrabro i došli smo, uz malo muke, do kraja. Tri trudnoće, sve tri različito iskustvo. Zato uvek mislite pozitivno i ne slušajte loša iskustva - poručila je Jelena.

ATAImages/ A.A.
Milan Dinčić Dinča i Jelena Dinčić

Staro srpsko ime

Kako smo već pomenuli, treće dete Dinčića se zove Stefan, a Jelena je otkrila i ko je izabrao ime, odnosno kako su se dogovorili.

- Jednoglasno! Totalno spontano, oboje smo oduvek želeli da nam deca imaju srpska imena, tradicija nam je jako važna i nikada nisam ni razmišljala o nekim kratkim imenima koja su u "trendu". Eto, Stefan je oduvek bio moja želja i čim smo saznali da je dečak, to je bilo to - zaključila je Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike