Malo ko zna pravo ime Endžija Mavrića: Ne krijem to! Otac mi je iz Novog Pazara, a majka iz Šapca

02.06.2024

00:20

1

Nadimak s kojim se proslavio nadenule su mu kolege na početku karijere

Malo ko zna pravo ime Endžija Mavrića: Ne krijem to! Otac mi je iz Novog Pazara, a majka iz Šapca
Endži Mavrić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Harmonikaš i aranžer brojnih hitova Endži Mavrić već dugo je prisutan na domaćoj sceni, ali malo je onih koji mu znaju pravo ime.

Nadimak sa kojim se proslavio nadenule su mu kolege na početku karijere.

Njegovo pravo ime glasi Enes.

- Ime mi je Enes Mavrić, ne krijem to, otac mi je iz Novog Pazara, majka iz Šapca. Jako sam ponosan na te krajeve, to su najlepši krajevi za mene. Srećan sam što imam takve roditelje, koji su me vaspitali u takvom duhu. Kod nas se oduvek znalo, postoji dobar i loš čovek, možeš da mi budeš rođeni brat, ali ako si loš čovek, za mene ne postojiš – kazao je Mavrić gostujući u emisiji „Ispovest", pa je potom nastavio i o tome koliko se gnuša šovinizma, naglašavajući kako on nikako nije iz te priče.

- Vaspitani smo u tom nekom duhu poštovanja ljudi. Nikada nisam mogao da podnesem šovinizam, gnušam se od tih ljudi. Rođen sam u Beogradu, do sedme godine sam živeo u Beogradu na vodi, ja tako volim da se šalim, tada su bile peščane dine tamo. U stvari, ja sam rođen u Malom Mokrom Lugu, tu mi je bila tetka, bili smo tamo godinu dana, pa sam prešao na ovaj Beograd na vodi, onda sam se sa sedam godina preselio na Petlovo brdo i tu su mi drugari. Roditelji su tu kupili stan u kom danas živim - objasnio je on.

Endži Mavrić, Printscreen / Grand Magazin TV Grand
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike