Leni Kravic je skoro čitavu deceniju u celibatu: Evo i do kad planira tako!

01.06.2024

07:45

0

Pevač bez pardona otvorio dušu

Leni Kravic je skoro čitavu deceniju u celibatu: Evo i do kad planira tako!
Leni Kravic - Copyright Profimedia

Lenard Albert, koji se proslavio kao Leni Kravic, ispričao je u jednom intervjuu da je u celibatu već i nešto više od devet godina. Od poslednje svoje ozbiljne veze ni sa kim, tvrdi, nije bio intiman, a i ne planira - sve dok ponovo ne pronađe onu pravu.

To se možda nikada i ne desi, svestan je on takođe u razgovoru s „Gardijanom", ali nikako ne gubi nadu. Ipak, njegove velike ljubavi i danas traju na neki način. S Lisom Bone, s kojom je bio u braku između 1987. i 1993. godine, te dobio ćerku Zoi, još uvek je u odličnim odnosima, štaviše, toliko su bliski da se mnogi pitaju i što su se uopšte rastajali.

S Vanesom Paradi, sa kojom je potom oko šest godina bio u vezi, takođe je ostao dobar, narodski rečeno. Jednom prilikom je i šokirao pojedince - kad joj je dugo posle romanse čestitao rođendan njihovom starom, zajedničkom fotografijom, u okviru objave na svom Instagramu.

U celibatu je, veruje se, „da ne bi bio kao njegov otac". U memoarima „Let love rule", bruje tamošnji mediji, Leni je otkrio kako se svojevremeno i suočio s ocem jer je bio prevario njegovu majku Roksi Roker. Onda, Si Kravic kazao mu je „da će i njemu to isto da se desi" i, jedno vreme, svakako je bio u pravu.

Leni Kravic, Profimedia
 

- Kad sam se razveo, postao sam „plejer", a to mi nije bilo okej. Nisam hteo da budem taj tip. Bile su mi potrebne godine da se presaberem - pisao je Leni, zbog čega se veruje da se sad i odlučio za celibat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike