Leni Kravic bivšoj ženi čestitao rođendan: Toliko su bliski da niko više i ne zna što su se razveli! (FOTO)

17.11.2020

12:08 >> 12:20

0

Lisa Bonet i čuveni roker razišli su se 1993, posle šest godina braka

Leni Kravic bivšoj ženi čestitao rođendan: Toliko su bliski da niko više i ne zna što su se razveli! (FOTO)
Copyright Lisa Bonet i Leni Kravic Profimedia

Glumica i aktivistkinja Lisa Bonet 16. novembra proslavila je 53, a njen bivši suprug, roker Leni Kravic, nije propustio priliku da joj uputi lepu reč ili dve. Na Tviteru, uz njenu fotografiju iz mladosti, čestitkom je iznova privukao veliku pažnju javnosti – naime, bivši bračni par održava toliko blizak odnos, da mnogi više i ne znaju zašto su se njih dvoje ,,raskantali”.

Lisa i Leni upoznali su se još osamdesetih, a kako je muzičar tada tek ,,hvatao zalet”, često su ga nazivali ,,gospodinom Bonetom” – zbog nje.

– Ona je ženska verzija mene. Inspirisala me je. Vreme koje smo proveli zajedno bilo je magično – ispričao je on 1995. godina za ,,Roling Stoun”.

Par je u braku bio šest godina, od 1987. do 1993, a zajedno dobili su ćerku Zoi. Proces rastanka pokrenuli su još 1991, iako je ,,na slici” sve delovalo savršeno. Glavni krivac bila je – mladost.

– Mislim da jednostavno nisam bio spreman. Morao sam da napravim pauzu. Prošao sam kroz pravi emocionalni rolerkoster. Imao sam nekoliko smrtnih slučajeva u porodici… – navodio je 2014. Leni za ,,Flatt”, govoreći o njihovom razvodu.

– Svakako, naš rastanak me je neverovatno boleo. Jedno pola godine sam spavao po dva sata dnevno. Od četiri ujutru, do šest. Sve ostalo vreme sam provodio budan, ali kao zombi – ispričao je zatim za ,,Roling Stoun”.

Trenutno, toliko su bliski da se često i nazivaju najboljim prijateljima. Lisa je, inače, od 2017. godine u braku sa Džejsonom Momoom i ima još dvoje dece, Nakoa i Lolu.

Lisa Bonet i Džejson Momoa Profimedia

Pročitajte još:

Leni Kravic otkrio o čemu sve priča sa ćerkom: Majka i deda su mi bili kakvi smo mi sad, a ja sam im se smejao

Bog roka otkrio recept za izvajane trbušnjake u 56. godini

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike