Belgrade Beer Fest objavio još jednog headlinera: Kanda Kodža i Nebojša na Main Stage-u 21. juna

31.05.2024

11:43

0

Vraćaju se u Beograd nakon bogate koncertne turneje kojom slave 10 godina albuma „Volja za noć“

Belgrade Beer Fest objavio još jednog headlinera: Kanda Kodža i Nebojša na Main Stage-u 21. juna
Copyright Promo

Kultni beogradski bend Kanda Koža i Nebojša najavio je nastup na najvećem muzičko pivskom događaju, Belgrade Beer Festu. Njihov nastup planiran je za petak, 21. jun.

- Dolazimo na najveću beogradsku binu da sa našom vernom publikom i onima koji nisu imali priliku da nas čuju podelimo ovaj trentak. Imamo volju za noć već punih 10 godina. Imaćemo i 21. juna. U to ne sumnjajte - poručuju Kanda, kodža i Nebojša.

KKN se vraća u Beograd nakon bogate koncertne turneje kojom slave 10 godina albuma „Volja za noć“. Beograđani su imali prilike da ih slušaju u martu tim povodom, kada su rasprodali dva koncerta u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Organizatori festivala, Skymusic, potrudili su se da ove godine okupe gotovo sva velika imena domaće i regionalne R'n'R scene, pa će se od 20. do 23. juna, uz KKN na Main Stage-u festivala naći i Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Sunshine, S.A.R.S, Galija, YU Grupa, Smak Plus i Goblini. Na Electro bini svoje nastupe potvrdili su Marko Nastić i Lea Dobričić, dok će na Riff stage-u svirati Dram, Epilog, Plus 1, Stomp! i Senshi. Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike