Nakon Marka Nastića, još jedno veliko ime stiže na Electro stage Belgrade Beer Festa: Lea Dobričić nastupa 23. juna!

03.05.2024

12:07

0

Belgrade Beer Fest održaće se na Ušću od 20. do 23. juna

Nakon Marka Nastića, još jedno veliko ime stiže na Electro stage Belgrade Beer Festa: Lea Dobričić nastupa 23. juna!
Lea Dobričić - Copyright Promo/Sky Music

Kao bomba odjeknula je vest da će jedan od pionira electro zvuka, Marko Nastić, zavrteti ove godine na Electro stage-u, a samo par dana kasnije stigla je još jedna ekskluziva – poslednjeg festivalskog dana, 23. juna, na istom mestu naći će se DJ koja je u poslednjih nekoliko godina stvorila pravu eksploziju nastupima na najprestižnijim klubovima i festivalima širom sveta, resident DJ u prestižnom Ibiza klubu „Privilege“ – Lea Dobričić.

Lea je za kratko vreme delila DJ pult sa mnogim važnim imenima u svetu elektronske muzike kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola i mnogi drugi, a svoje umeće za DJ pultom dokazala je osvajanjem prvog mesta na Remix Contestu "Stefano Noferini - Papi" 2010. godine. Od tada je sarađivala sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama poput Funk'n'Deep, InDeep'n'Dance, Elrow Music, Freshin i mnogim drugim.

Svojim setovima donosi zarazni, sofisticirani, mračni i groovy techno koji provocira publiku na interakciju, uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom.

Promo / Skymusic
Belgrade Beer Fest

Publici na Belgrade Beer Festu obećava intenzivne emocije i neverovatno muzičko iskustvo: „Uvek sam uzbuđena kad imam priliku da nastupam pred beogradskom publikom, a posebno kada su u pitanju letnje open-air žurke poput ove. Belgrade Beer Fest je definitvno poseban jer uspeva da spoji različite muzičke stilove i kulture, a činjenica da je i elektronska muzika pronašla svoje mesto na ovom popularnom beogradskom festivalu je za mene velika čast. Očekujte noć punu dobre energije koju ćemo zajedno stvoriti“ – istakla je Lea.

Podsetimo, Belgrade Beer Fest održaće se na Ušću od 20. do 23. juna, a headlineri koji su do sada najavljeni su Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Sunshine, S.A.R.S, Smak Plus na Main stage-u i Marko Nastić na Electro bini.

Kao i prethodne godine, ulaz na festival biće slobodan do 19.30 časova svakog festivalskog dana. Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike