I Osvajači nastupaju na Belgrade Beer Festu: Oriće se najveći hitovi!

30.05.2024

15:48

0

Njihov nastup zakazan je za 23. jun na Ušću

I Osvajači nastupaju na Belgrade Beer Festu: Oriće se najveći hitovi!
Copyright Promo

Kragujevački hard rok bend Osvajači, poznat po bezvremenskim hitovima kao što su "S kim čekaš dan", "Maska", "Pronađi me", "Možda nebo zna", "Nikad više s tobom", "Krv i led" i mnogim drugim, potvrdio je svoje učešće na najvećem muzičko-pivskom događaju u ovom delu Evrope. Njihov nastup zakazan je za 23. jun na Ušću, na Belgrade Beer Festu.

Ovim povratkom na velike festivale, članovi benda, koji su započeli svoju karijeru pre više od tri decenije, obećavaju beogradskoj publici vrhunsku svirku. Posetioci će imati priliku da uživaju u čuvenim baladama, kao i u energičnim hitovima koje sve generacije i danas rado slušaju.

Osnovani 90-ih godina, Osvajači su postali prepoznatljivi po vokalu Zvonka Pantovića Čipija, gitaristi Draganu Uroševiću, klavijaturisti Nebojši Jakovljeviću, basisti Saši Popoviću i bubnjaru Miši Raci. Jednu od ključnih uloga u stvaranju zvuka benda imao je legendarni klavijaturista Laza Ristovski, u čijem studiju je snimljen prvi album "Krv i led", a koji je ujedno bio i producent ovog albuma. Na drugom albumu, Laza je gostovao na pesmi "Sam", a njegov specifičan stil doprineo je jedinstvenom zvuku Osvajača. Ulaznice za Belgrade Beer Fest (20 – 23. jun, Ušće) mogu se nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Moj kiosk objekata širom zemlje, a osim Osvajača, tokom četiri festivalska dana publiku očekuju i nastupi i Beogradskog sindikata, Dubioze kolektiv, Sunshine-a, S.A.R.S-a, Galije, YU Grupe, Smak Plus i Goblina na main stage-u. Na Electro bini svoje nastupe potvrdili su Marko Nastić i Lea Dobričić, dok će na Riff stage-u svirati Dram, Epilog, Plus 1, Stomp! i Senshi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike