"Milici je smetalo kada je zagrli i poljubi!" Šokantni navodi o odnosu Todorovićeve i njenog bivšeg dečka

30.05.2024

11:53

1

Ponadala se da će se on promeniti

"Milici je smetalo kada je zagrli i poljubi!" Šokantni navodi o odnosu Todorovićeve i njenog bivšeg dečka
Lazar Granić, Milica Todorović - Copyright ATA Images/Instagram

Milica Todorović navodno je raskinula sa Lazarom Granićem, a sada isplivavaju novi navodi o njihovom odnosu.

Pevačica i trener u konjičkom klubu bili su kratko zajedno, a osim velikih razlika u karakteru otkriveno je šta je još Todorovićevoj smetalo.

- Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva meseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u senci. Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije želela da ga pritiska i menja već je pustila vreme u nadi da će se on spontano menjati - naveo je izvor, koji je šokirao.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lazar Granić

 

- Postajalo joj je sve teže da prećuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želeo da izlaze, da se provode, putuju i zezaju se, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i partner sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osetila, a poslednje nedelje bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve ređe da se viđa sa njim. Umesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša kao klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj - zaključuje izvor za Alo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Todorović

 

Podsetimo, Lazar Granić i Milica Todorović bili su zajedno u javnosti samo jednom, a pevačica je na početku veze mislila da je on gej.

- On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala "Je l’ si ti gej?" Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto - izjavila je Milica nedavno.

Podsetimo, pevačica je nekoliko partnera predstavila javnosti. Bila je u vezi sa bratom Saše Kovačevića, kao i sa glumcem Petrom Strugarom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike