Ivica Dačić doveo Ognjena Amidžića u neprijatnu situaciju: Pomenuo njegovu bivšu, a ovako je voditelj reagovao

28.05.2024

22:50

0

Voditelj gotovo nikada ne govori o bivšoj suprugi

Ivica Dačić doveo Ognjena Amidžića u neprijatnu situaciju: Pomenuo njegovu bivšu, a ovako je voditelj reagovao
Copyright Printscreen Youtube /Amidži šou

Kod Ognjena Amidžića večeras su u emisiji gostovali predstavnici političke scene, među kojima je i ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Amidžić nije krio oduševljenje što posle dužeg perioda vidi ministarku.

- Milice, koliko se nismo videli? Skoro deceniju celu, Boga mi ti si baš napredovala, ali i ja - rekao je Ognjen, a onda se uključio i Ivica Dačić svojom pošalicom.

Printscreen Youtube /Amidži šou
Ivica Dačić

- I ti si napredovao, imaš novu ženu, gostovao sam kod tvoje bivše žene, spomenuo sam da gostujem kod tebe, pozitivno je reagovala - rekao je ministar, na šta je voditelj kratko izustio: "Tako je".

Podsetimo, Ognjen se prošle godine zvanično razveo od bivše supruge Danijele Dimitrovske sa kojom je u braku dobio sina Konstantina, a ove godine je sa Minom Naumović dobio sina Peruna.

ATA Images/A.A.
Danijela Dimitrovska

Svega nekoliko meseci nakon razvoda saznalo se za njihovu vezu, a mnoge je to iznenadilo s obzirom na činjenicu da smo ih dugo gledali zajedno pred kamerama.

Njihova veza je dugo nailazila na oprečne komentare, što zbog 17 godina razlike među njima, ali i zbog toga što se dugo spekulisalo da je Mina mnogo toga operisala na sebi.

- Verovali ili ne, 100 % prirodna. Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu - istakao je voditelj jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike