Slavlje kod Amidžića! Naslednik Ognjena i Danijele slavi rođendan, oglasila se i Mina: Evo kako se slaže sa njihovim sinom (FOTO)

29.11.2023

20:31

0

Veliki dan za njihovu porodicu

Slavlje kod Amidžića! Naslednik Ognjena i Danijele slavi rođendan, oglasila se i Mina: Evo kako se slaže sa njihovim sinom (FOTO)
Mina Naumović, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Instagram/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska prošle godine su zavnično stavili tačku na svoj brak u kome su dobili sina Matiju. Svako nastavio svojim putem, odnosno Danijela je već duže vreme u vezi sa fudbalerom Jevremom Kosinićem, dok Ognjen čeka drugo dete sa koleginicom Minom Naumović. 

Ipak, bivši supružnici su ostali u korektnim odnosima zbog naslednika koji danas puni deset godina, a Matija je očigledno vezan i za Minu. U prilog tome govore fotografije koje je danas objavila, a koje deluju veoma prisno. 

- Mata rođendanac - napisala je Mina, pa podelila kako izgleda rođendanska torta. 

Ubrzo se na mrežama oglasila i Danijela Dimitrovska koja je sinu čestitala rođendan uz sliku sa letovanja. Nešto zatim, zajedno s mlađim izabranikom Jevremom Kosnićem u jednom restoranu obeležila je ovaj važan datum, što sve možete videti u galeriji.

- Moj život danas puni 10 godina. Hoću da znaš da sam ti svakog dana zahvalna što si baš mene izabrao da ti budem mama i što me učiš da budem strpljiva i kako da volim svim svojim bićem. Voli te mama do meseca i nazad - napisala je Danijela. 

Instagram printscreen/ danijeladimitrovska
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike