"Snimala sam pesme, a nisam znala da sam u drugom stanju": Nadica Ademov otkrila detalje druge trudnoće

28.05.2024

22:00

0

Često odlazi u Nemačku

"Snimala sam pesme, a nisam znala da sam u drugom stanju": Nadica Ademov otkrila detalje druge trudnoće
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/ A.A.

Nadica Ademov nedavno je otkrila da je trudna svega šest meseci nakon što je na svet donela ćerku Melinu. Pevačica je radosne vesti prvo podelila sa suprugom, a oboje nisu mogli da veruju u ovo.

- Suprug je bio sa mnom na kontroli i saznali smo to što smo saznali. Nisamo mogli da verujemo jer smo zbog nečeg drugog otišli. Hvala Bogu, neka je živo i zdravo - rekla je pevačica. 

ATAImages/ A.A.
Nadica Ademov sa partnerom

Ona je kasnije dodala i da drugu trudnoću podnosi mnogo bolje nego prvu, kao i da je dugo radila pre nego što je saznala da je u blagoslovenom stanju.

- Ja sam snimala pesme dok nisam ni znala da sam trudna. Nisam nešto osećala drugačije niti sam imala mučninu, ništa kao sa prvom trudnoćom. Išla sam čiste glave, radimo na novim pesmama, album, planovi su išli, međutim opet ćemo se malo zaustaviti - objasnila je Ademova.

ATAImages/Antonio Ahel
Nadica Ademov

Kao što je poznato, Nadica je trudna sa partnerom, biznismenom Damirom koji već godinama uspešno posluje u Berlinu, a sada je objasnila i da joj život na relaciji Beograd - Berlin ne pada teško.

- Evo kofer stoji kući danima nisam ga otvorila, a opet idemo na put gde ćemo biti par nedelja. Nije naporno, on uglavnom ide kolima ponese sve stvari, mi avionom i ponesem samo šta treba. Mislim da sam bar zaslužila da idem avionom - objasnila je prilikom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike