Jelena Karleuša oglasila se u jeku rasprave o rezoluciji o Srebrenici: Pružila ogromnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću (FOTO)

23.05.2024

18:15

2

Uz njega je svim srcem, naglasila je pevačica

Jelena Karleuša oglasila se u jeku rasprave o rezoluciji o Srebrenici: Pružila ogromnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću (FOTO)
Jelena Karleuša, Aleksandar Vučić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno se nalazi u Njujorku, u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, zbog rasprave o rezoluciji o Srebrenici.

Pevačica Jelena Karleuša to pomno prati, jasno je iz jednog od njenih najnovijih Instagram „storija", u okviru kog je pružila ogromnu podršku predsedniku u jeku glasanja o Nacrtu rezolucije „Međunarodni dan sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici".

- Svim srcem uz predsednika moje zemlje koji u ovom momentu brani Srbiju i veliki, plemeniti srpski narod od istorijske bruke Ujedinjenih nacija - poručila je ona velikim slovima, pa zasigurno i izmamila brojne reakcije svoje publike.

Podsetimo, Jelena je prethodno u opširnoj poruci na Fejsbuku pred sam sastanak više od 30 zvaničnika država širom sveta između ostalog istakla da je Vučić „čovek za ozbiljno poštovanje zbog tereta s kojim se bori".

Jelena Karleuša pružila podršku predsedniku, Instagram screenshot / karleusastar
 

Jednom prilikom, inače, progovorivši o svom odnosu s predsednikom, Jelena Karleuša je objasnila kako „on ima njenu simpatiju otkako joj je jedini izašao u susret kada joj je bila potrebna pomoć za tada bolesnu majku".

- ...On je bez reči našao kontakte i pomogao mi da se moja majka leči u Nemačkoj - kazala je onda JK pred okupljenim medijskim ekipama na jednom prestoničkom događaju, gde je bila i 24sedam.

Jelena Karleuša, ATAImages/A. A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike