Hit priča: Ćerka gitariste "Ramštajna" ne nosi prezime svog oca nego njegovog kolege iz grupe! Otkriveno i zašto

26.05.2024

23:20

0

Sve se desilo davne

Hit priča: Ćerka gitariste "Ramštajna" ne nosi prezime svog oca nego njegovog kolege iz grupe! Otkriveno i zašto
Ramštajn - Copyright Profimedia

Nemački bend Ramštajn održao je dva koncerta na beogradskom Ušću i to veoma uspešna - okupili su oko 120 hiljada ljudi.

Kao što je poznato, ova grupa postoji od početka devedesetih, tokom više od tri decenije svašta smo mogli da čitamo i čujemo kada su oni u pitanju, ali malo je onih koji znaju da ćerka gitariste iz benda Riharda Kruspea ne nosi prezime svog oca već frontmena Tila Landemana!

Kira Li Lindeman, koja danas ima 33 godine, prvi put je skrenula pažnju javnosti na sebe sa samo 10 godina, kada je s Tilom Lindemanom otpevala refren pesme "Spieluhr", koja se našla na albumu "Mutter" 2001.

Profimedia
Gitarista Ramštajna

Mnogi su, pročitavši njeno prezime pomislili da je u pitanju ćerka glavnog pevača grupe, ali su potom otkrili da je njen tata Kruspe.

Naime, Kirina majka Mareike, koja ju je donela na svet 1991, tokom veze s gitaristom prethodno je bila udata za Lindemana. Kako je još uvek posle razvoda nosila prezime Lindeman, ona ga je dala svojoj ćerki, iako ju je dobila s Tilovim prijateljem i kolegom iz grupe.

Mareike i Til dobili su 1985. ćerku Nele i ubrzo se razišli, ali je ona zadržala prezime bivšeg supruga.

Pet godina kasnije, počela je Mareikina ljubav s Kruspeom, a naredne godine došla je na svet Kira. Par se nije venčao, pa je devojčica nastavila da nosi prezime tatinog kolege iz benda, odnosno maminog bivšeg muža.

Gitaristina veza s Mareike, inače, nije potrajala, već se on 1999. godine oženio južnoafričkom glumicom Keron Bernštajn, od koje se rastao 2004. Tokom njihovog braka dodao je svom imenu njeno prezime i preselio se iz Berlina u Njujork da bi joj bio bliže, a posle razvoda je nastavio da koristi samo svoje prezime i vratio se u Nemačku, piše Glossy.

Profimedia
Frontmen Ramštajna

Pored Kire, ima i ćerku Maksim s Margo Bosije i sina Merlina s Tatjanom Beson, dok Til Lindeman ima i ćerku Mari Luizu s Anjom Kezeling.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike