"Kopati mrtve, vaditi ih..." Za Kemala Malovčića su pričali da je hodža, a onda se on oglasio

26.05.2024

12:31

0

Otkrio je kako ga je Mile Bas u početku peckao

"Kopati mrtve, vaditi ih..." Za Kemala Malovčića su pričali da je hodža, a onda se on oglasio
Kemal Malovčić - Copyright Printscreen/Youtube/Produkcija Kruna

Kemal Malovčić gotovo da nije uopšte prisutan na medijskoj sceni, iako još uvek nastupa.

Bivši pevač "Južnog vetra" jednom prilikom je govorio o navodima koji su ga pratili kroz karijeru, poput onog da je hodža.

 Ma nisam. Za hodžu treba da se završe neke škole. Ma jok gde ja to, težak je to posao, kopati mrtve, vaditi, pih  - demantovao je Kemal ove glasine.

Malovćić je otkrio kako je dospeo u "Južni vetar", čiji je prvi čovek Mile Bas.

- Zvali su me da idem u Jugoton. Ja psujem reko neću tamo. Došao moj direktor i kaže što ti nećeš kod Mileta Basa. Međutim, odem ja, a kaže mi Mile: "Šta ti pevaš, jedeš neka g**na" i ja odem i zavrnem mu tamo neku pesmu, on odlepi i kaže da odmah počinjemo da radimo. Kaže ili dža ili bu. I tako je bilo. E onda ide pesma "Kolo sreće", ubili smo to. Ljudi vole promene - naglasio je Kemal.

Printscreen/Instagram/kemal_malovcic_official
Kemal Malovčić

 

- Počeo sam tako što sam se pojavio na jendoj audiciji u Sarajevu, i tada mi je čovek koji je bio u žiriju reko "Sine bre lepo pevaš", onda me pozvao da dođem u Beograd i tako je sve počelo. To je bio Tihomir Stihić. Ja snimio tu singlicu a ono Zlatna ploča. On je kasnije umro, pripazio sam ga na kraju, onda sam ja počeo da sarađujem sa drugim ljudima, Milančetom Radosavljevićem i drugima - ispričao je Malovčić, koji potiče iz muzičke porodice.

Printscreen/Youtube/Produkcija Kruna
Kemal Malovčić

 

- Moj brat je svirao bubnjeve, ali je brzo odustao, kaže da mu je bilo teško. Otvorio je neku kafanu i tamo je živeo svirao. Niko drugi nije imao telenat za muziku. U mom selu niko nije svirao i pevao, jedan čovek je u selu pored svirao harmoniku kod njega sam išao na časove malo i eto tako. Bio je Bora Drljača, Ćana, Šerif, ali oni su svi bili dalje od mog mesta - izjavio je pevač svojevremeno za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike