Govorilo se da su ga sahranili živog i da su lopovi došli da otkopaju grob: Bizarna priča našeg pevača

15.12.2023

15:31

0

Malo je poznato da je rođen sa jednim deformitetom

Govorilo se da su ga sahranili živog i da su lopovi došli da otkopaju grob: Bizarna priča našeg pevača
Milanče Radosavljević - Copyright Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV

Pevač narodne muzike Milanče Radosavljević svojevremeno je otkrio da je rođen sa jednim deformitetom - paralizom šaka. Iako se pored pevanja bavi i sviranjem harmonike, zbog ove vrste paralize malo je falilo da ne svira muzičke instrumente jer profesor nije želeo da ga primi u muzičku školu. 

Za razliku od nekih njegovih kolega koji rasipaju novcem, Milanče je sve ulagao u kuću.

- Sve što sam zarađivao uložio sam u kuću, jedna svirka – kupim prozor, od druge kupim vrata i sve tako u krug dok se žena i ja nismo skućili. Imanje nikad nisam zapostavio, znao sam nekad da u četiri ujutru dođem sa svirke, a ustanem u šest sati, sa radnicima oberem kukuruz. Sad držim oko 40 ovaca i ovnove za priplod. Sa svojih desest prstiju napravio sam spravu za razbacivanje đubreta, kao i grtalicu za sneg koja se prikači za traktor i od tih mašina jedino nemam kombajn - rekao je on svojevremeno.

Youtube screenshot TV Kopernikus, „Prva noć sa dr Sandrom"
 

Zanimljivo je da postoje brojne legende o njemu, ali je najbizarnija ta da je navodno umro, kao i da su ga zakopali sa harmonikom, a kada su lopovi došli po harmoniku Milanče je zasvirao i tako ih rasterao.

- Svašta sam čuo o sebi, ali postoji najveća laž, urbana legenda na koju nikako ne mogu da stavim tačku. Kažu da me je udario grom, da su me sahranili i to sa harmonikom koju su lopovi odmah nakon toga pošli da ukradu. Kada je, kao, grob otkopan, ja sam bio živ - rekao je pevač, prenosi Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike