Srpskom pevaču pričali da mu je brak paravan, a on se onda razveo: Bilo je svega!

25.05.2024

00:20

0

Otkrio kakve su bile reakcije okoline

Srpskom pevaču pričali da mu je brak paravan, a on se onda razveo: Bilo je svega!
Aleksa Perović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksa Perović, nekadašnji pobednik "Zvezda Granda", početkom ove godine se i zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom je bio u braku pet godina.

Mnoge je njihova odluka iznenadila, a sada je Aleksa otkrio kakva je bila reakcija njihove okoline.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pajčin i Aleksa Perović

- „Ako su se oni razveli, šta mi ostali da očekujemo“ je bio jedan od najčešćih komentara. Iskreno, nemam pravi odgovor na sve to. Moj jedini odgovor je da smo Milica i ja stvarno ostali prijatelji i prosto nekada je dobro uraditi te stvari, koliko god one bile u protivrečju sa ljudima i običajima. U tim situacijama su deca na prvom mestu i meni je to prva i jedina stvar o kojoj sam razmišljao. Sve bih posavetovao da prvo razmišljaju o tome u toj situaciji- rekao je Aleksa Perović, a potom dodao:

- Posle toga idu neke malo teže odluke, ali kada sve to prođe tu samo tehničke stvari. Sve u svemu najbitnije je zaključiti kako je kome u tom odnosu.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksa Perović

Pevač je ispričao i da se susretao sa raznim komentarima, a jedan od njih je bio da mu je brak "paravan".

- Bilo je svega, ali najčešće da niko neće uspeti ako mi nismo. Pisali su da je sve to bilo lažno, da je to farsa, jer mene od početka prate komentari da mi je brak paravan. To su dečije bolesti i sad mi je to smešno što govore. Mi smo se razveli i posle par meseci smo odlučili da obavestimo javnost i zajedno objavimo to na društvenim mrežama, mislili smo da je bezbolnije tako - rekao je on, piše Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike