"Nije mu lako sa njom" Komšije Goce Tržan razvezale jezik o njenom odnosu sa mužem van kamera: Ume da podvikne

20.07.2023

09:36

0

Otkrili ko je glavni u kući

"Nije mu lako sa njom" Komšije Goce Tržan razvezale jezik o njenom odnosu sa mužem van kamera: Ume da podvikne
Goca Tržan i Raša Novaković - Copyright Borisav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Goca Tržan više od deset godina je u skladnom braku sa četrnaest godina mlađim muzičarem, Radomirom Rašom Novakovićem.

Gocina i Rašina veza intrigira javnost od samog početka, a uprkos raznim spekulacijama, par uspeva da odoli svim preprekama i sačuva ljubav. Njihova borba za potomstvo traje i dan-danas, a jedna medijska ekipa je posetila kraj u kom žive sa pevačicinom ćerkom Lenom.

Svoju oazu mira našli su u beogradskom naselju Miljakovac, a sada su se oglasile njihove bliže komšije, koje ističu da se par često raspravlja oko sitnica.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Goca Tržan i Raša Novaković

- Često ih viđamo, uvek negde žure, ali se uvek oboje lepo jave. Raša je, čini se, više kod kuće. Uglavnom zajedno obavljaju svakodnevne obaveze, idu na treninge bar tri, četiri puta nedeljno. Isto, svi ovde u komšiluku znamo da idu i na seanse kod psihoterapeuta, o čemu oni i javno pričaju. Verovatno im to pomaže dosta u braku, ne znamo šta je iza njihova četiri zida - kaže ona.

Žena iz obližnje prodavnice smatra da je u njihovoj kući ipak Raša glavni.

- Uf, nije baš lako Raši sa Gocom. Ona ume i da mu podvikne, par puta iz njihovog dvorišta čula se galama i dreka, kao što se svuda ponekad dešava. Kako se čini, svađaju se oko vožnje najviše, kad god negde treba da krenu. Videla sam jednom Gocu da otvara mužu kapiju, pa smo se našalili da je ipak on glavni u njihovoj kući - priča nasmejana gospođa.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan i Raša Novaković

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike