Hit priča iz života Bakija B3! Trebalo da se oženi Jevrejkom, zbog nje se preselio u Nemačku: Njen otac je bio neka velika njuška

23.05.2024

08:36

0

Do detalja ispričao nepoznate detalje iz života

Hit priča iz života Bakija B3! Trebalo da se oženi Jevrejkom, zbog nje se preselio u Nemačku: Njen otac je bio neka velika njuška
Andrija Đogani Baki B3 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, godinama je harao domaćom estradom, a onda je rešio da živi nešto povučenijim životom. 

Ipak, mnogo toga se o njemu i dalje ne zna, pa je sada otkrio nepoznate detalje svog života i šokirao. 

Naime, Baki B3 je otkrio da je dobio bračnu ponudu, da se preselio u Nemačku i da je tamo tri meseca živeo sa bogatom Jevrejkom.

ATAImages/Antonio Ahel
Andrija Đogani Baki B3

- Najnepristojnija ponuda koju sam dobio je bila ponuda za brak i to od osobe koja je htela da me iscedi na brzinu, na foru. Podloga je bila ta da Baki B3 ženi bogatašicu, Jevrejku i da ide sa njom u Nemačku. Ja nisam znao ko je ona, šta radi i čime se bavi. Upoznao sam je preko prijatelja u klubu - počeo je izlaganje Baki u emisiji "Show Bliz".

- Mi smo se lepo proveli to veče. Ona se vratila u Nemačku sutradan. Ja sam saznao njen broj telefona i ona je došla četiri-pet dana u Beograd da se bolje upoznamo. Donela mi je knjižicu u kojoj je pisalo sve, ko je ona, ko su joj mama i tata, ko je njena porodica. Ja sam joj rekao da ja nisam iz te priče - dodao je Andrija.

Kako je dalje istakao, brzo je shvatio da tamo sa njom ne pripada.

Antonio Ahel/ATAImages
Andrija Đogani Baki B3

- Njen otac je bio neka velika njuška. Ja sam otišao tamo na tri meseca i jako brzo sam video da ne pripadam tamo i da to nije moja klasa. Ja sebe nisam video tu. Ja sam normalan, prizemljen. Za mene je sreća kad u parkiću pijemo pićence ako sam okružen pravim prijateljima - priznao je Đogani i zaključio:

- Tamo je sve veštačko, novac, moć. Ja u tome nisam bio srećan. Ona mi je ponavljala da joj nije bitno ko sam, šta sam i da li imam ili nemam. Mnogi bi leteli tamo, ali mene to nije vuklo. Sve je puklo kad mi je jednom rekla: "Baki, ja sam klasa!". Ona je slabo pričala srpski, pa smo komunicirali na mešavini engleskog i italijanskog, pa sam joj ja rekao da sam ja klasa za sebe, spakovao kofere i vratio se u Beograd - prisetio se denser.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike