"On simpatično laže, mora nešto i da se proguta ako hoćeš da opstane brak": Slađa nikad otvorenije o Đaniju i njegovim prevarama

22.05.2024

10:18

0

Sigurna je da ju je varao

"On simpatično laže, mora nešto i da se proguta ako hoćeš da opstane brak": Slađa nikad otvorenije o Đaniju i njegovim prevarama
Slađa i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa već 29 godina su u braku, koji nije prošao bez trzavica. 

Ipak, i pored svih priča i glasina o njima, oni se drže zajedno, a Slađa sad otkriva kakav je, u suštini, njen suprug. 

ATAImages/ A.H.
Radiša i Slađa Trajković

- Đani je interesantna osoba, ne što je moj muž. Nikada neće ostariti - veseo je, temperamentan strašno, i kad slaže nešto, čovek ne može da mu uzme za zlo. On simpatično laže. Mlad, slava, uspeh... Sve to ide jedno sa drugim, a mora nešto da se proguta ako hoćeš da opstane brak. Odgovorno tvrdim, za 29 godina braka nikada nisam doživela nešto neprijatno. Bilo je svega i svačega, poziva, poruka, ali ja nisam taj tip. Ja sam njemu rekla:"Tog dana kad osetiš da me ne voliš mi nećemo biti zajedno". Ništa se ne trpi zbog dece, ona odu svojim putem, samo nek su živa i zdrava. Što bismo se trpeli ako tu nema ljubavi, zbog čega? Ili neko neće da se razvede zbog imovine, meni je to van svake pameti. Ja se trudim da tako vaspitavam svoju decu, ali sada je vreme drugačije. Nema te tolerancije, poštovanja - priča Slađa, koja je, kako kaže u emisiji "Iza zatvorenih vrata", bila svesna šta Đanijev posao sa sobom nosi.

- Znala sam za koga se udajem, da će tu usputno biti i žena, prijatelja, prijateljica, koleginica, kolega... On je prvo dobar čovek, suprug, roditelj, domaćin, sve stvorio. Nekad mi dođe, zadavila bih ga, iskreno, ali... To je sastavni deo jednog braka. Kada bi sve bilo idealno, ne bi bilo dobro, nešto ne štima.

ATA Images/K.D.
Radiša i Slađa Trajković

Slađa kaže da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

- Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Ja inače nisam svađalački tip, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja - kaže Slađa, koja je uverena u to da joj je suprug bio neveran.

- Ta ili taj, nebitno, ko kaže da nije, verujte, laže. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to lično nisam videla, ali sigurno da jeste, pogotovo on! Ali, od 2019. je predobar - rekla je Slađa usred emisije, dok je Đani sve vreme ćutao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike