Slađa Trajković otkrila sve o vanbračnom sinu i pričama da ga je Đani usvojio

29.04.2024

15:41

0

Posle dužeg vremena uspeli su da uspostave normalnu komunikaciju

Slađa Trajković otkrila sve o vanbračnom sinu i pričama da ga je Đani usvojio
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Slađa i Radiša Trajković Đani važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a u braku dugom preko dve decenije dobili su troje dece, Marka, Miloša i Sofiju. Ipak, malo je poznato da je Slađa pre Đanija već bila u vanbračnoj zajednici iz koje ima sina Nikolu, a koji je blizak i sa folkerom.

Međutim, Slađa ističe da nije istina da ga je Đani usvojio, već da Nikola ima dobar odnos sa svojim biološkim ocem, ali da to ne želi medijski da eksponira.

- Uvek smo moj suprug i ja bili tu za sve medije i više nego korektni i otvoreni za saradnju! Ovoga puta bih zamolila predstavnike sedme sile da iz priča, uglavnom netačnih, izuzmu moga sina Nikolu iz prvog braka - napisala je Slađa pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Slađa Trajković

- Moje dete je danas jedan divan mladić, koji ima svoj život i sa kojim imam odličan odnos, ali on jednostavno ne želi da bude deo javnosti. Nije istina da ga je moj suprug Đani usvojio, i ta informacija povredila je sve nas. Nikolin otac je Bogu hvala živ i zdrav i uvek će biti njegov roditelj.

Kako je rekla, ona ima korektnu komunikaciju sa svojim bivšim suprugom, te lepo funkcionišu kao jedna velika porodica.

- Nakon toliko godina, na moju radost uspostvaljen je korektan odonos između svih nas i imamo jednu normalnu komunikaciju. Zato vas, pre svega kao majka, molim da Nikolu izuzemte iz bilo koje medisjke price. Hvala vam na razumevanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike