Ovo je Girov najstariji sin! Ceo Kan na nogama: Evo kako je dobio ime, čime se bavi i što je Ričard zbog njega odbijao poslovne ponude!

19.05.2024

12:15

0

Ima 24 godine i odrastao je u Njujorku

Ovo je Girov najstariji sin! Ceo Kan na nogama: Evo kako je dobio ime, čime se bavi i što je Ričard zbog njega odbijao poslovne ponude!
Ričard Gir - Copyright Tanjug/Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Ričard Gir pojavio se na crvenom tepihu Kanskog festivala sa suprugom Alehandrom Silvom, koleginicom Umom Turman, ali i najstarijim sinom Homerom na premijeri njegovog najnovijeg ostvarenja „Oh Canada". Ovime je i te kako privukao pažnju javnosti, pošto je naslednik inače strogo izbegavao javne događaje.

Homer, rođen 6. februara 2000, sada je naime već mlada glumačka nada. Odrastao je u Njujorku i završio je kognitivnu neuronauku, te vizuelne umetnosti na Braunu. Protekle godine Gir je potvrdio kako je njegov najstariji naslednik „spreman da baci pogled na Holivud". Tada, on se „dohvatio" pisanja i režiranja manjih filmova, „pa su dobili još nešto zajedničko".

Ričard Gir sa suprugom, Homerom i Umom Turman, Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP
 

Majka mu je Keri Louel, s kojom je Gir bio u braku od 2002. do 2016. godine. Javnost je najbolje zna kao Džejmi iz „Reda i zakona", te Pam iz „Dozvole za ubijanje".

Homerovo puno ime glasi Homer Džejms Džigme Gir - Homer po Ričardovom ocu, dok srednje Džejms „deli" s Kerinim tatom. Treće ime nosi značenje „neustrašiv" (na tibetanskom).

Ričard Gir sa sadašnjom ženom i sinom iz drugog braka, Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP
 

- On je radost mog života - prokomentarisao je bio Ričard za tamošnje medije kada je Homeru bilo tek dve godine, dodajući da je Homer izuzetno pametno dete, sa smislom za humor.

Gir sa sinom Homerom, sadašnjom ženom i Umom Turman, Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP
 

Louelova je, podsetimo, podnela zahtev za razvod braka 2012. godine, ali glumca to nikako nije odvojilo od naslednika. Čak su i izvesne poslovne odluke zavisile od njegovog „da" ili „ne".

- Ako treba da odem na duže, ja porazgovaram sa njim i, ako on misli da je to problem, tada ne prihvatam projekat. Dešavalo se to, nekoliko puta. Porodica je bitnija od svega - istakao je bio 2015, za „Hindustan Times".

Homer i Ričard Gir, Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike