Poznati voditelj otkrio kako mu je Ričard Gir pomogao da shvati da je gej: Sve vreme sam gledao u njega bez majice

26.06.2022

12:13

2

Glumcu je ova priča bila veoma interesantna

Poznati voditelj otkrio kako mu je Ričard Gir pomogao da shvati da je gej: Sve vreme sam gledao u njega bez majice
Profimedia

Ričard Gir je oduvek bio san mnogih žena, a nedavno je, u osmoj deceniji života, oduševio dame svojim izgledom. Da je i dalje dobar frajer govori činjenica da je za njega udata 33 godine mlađa Alehandra Silva. 

No, pažnju je sada privukla priča poznatog voditeljka Andersona Kupera, koji je otkrio da je zahvaljujući slavnom glumcu shvatio da je gej.

Naime, Anderson je izjavio da je, kada je imao 11 godina, otišao sa gej prijateljima svoje majke da gleda Ričarda Gira u predstavi Bent. Ko ne zna, istoimeni film govori o dvojici homoseksualaca u koncentracionom logoru. 

Anderson Kuper Foto:Profimedia
Anderson Kuper

Jedna scena u filmu se odigrava tako što go muškarac ustaje iz kreveta i oblači SS uniformu nakon što je protekle noći spavao sa drugim muškarcem.

- I samo se sećam da sam rekao "o moj bože ja sam gej, ja sam totalno gej", nakon toga, jedan od prijatelja moje mame je bio fotograf i poznavao je Gira, pa smo otišli iza scene, a Ričard je tamo stajao bez majice - izjavio je Andreson, pa dodao:

Profimedia
Ričard Gir

- Ja nisam mogao da govorim, a imao sam fotografiju koju sam želeo da mi potpiše, međutim, sve vreme sam mu gledao u grudi i nisam mogao ništa da progovorim. Nakon deset godina došlo je vreme da je intervjuišem Ričarda Gira i tada sam ga zamolio za autogram i ispričao mu ovu situaciju. Nasmejao se i bilo mu je interesantno.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti