Večna kuća Sinana Sakića njegovu udovicu je koštala 20.000 evra! Poruka koju je ispisala zlatnim slovima posebno privlači pažnju

18.05.2024

12:55

0

Beli mermer koji je iskorišćen bio je transportovan iz Turske

Večna kuća Sinana Sakića njegovu udovicu je koštala 20.000 evra! Poruka koju je ispisala zlatnim slovima posebno privlači pažnju
Sinan Sakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Sinan Sakić preminuo je 2018, a prvog juna biće i punih šest godina od njegove smrti. Prijatelji, rodbina, pa i brojni fanovi svakako često odlaze do njegove večne kuće, koja je dugo bila bez spomenika.

Sada, međutim, ona je i te kako uređena, a i spomenik mu je podignut od belog mermera transportovanog iz Turske, jer u Srbiji nije imalo gde da se kupi u komadu. Sve to, inače, platila je njegova udovica Sabina - dala je oko 20.000 evra, piše dalje „Kurir", a prema sopstvenom priznanju nije mogla da se smiri sve dok stvari nisu izgledale baš onako „kako bi i on želeo", objasnila je Sakićka.

- Redovno obilazim Sinanovu večnu kuću. Radila sam i nisam se smirila dok to nije urađeno bas onako, da on bude zadovoljan. Ipak, moram da priznam, imala sam u ovih pet godina periode kad sam jako bila ljuta na Sinana, jer me je ostavio, pa jedno vreme nisam htela da idem. Prođe neko vreme, pa opet krenem - pričala je Sabina.

Ona je Sinanu zlatnim slovima na spomeniku ostavila i poruku koja slama srca.

Sabina Sakić, 24sedam/Goran Sivački
 

- Ljubavi jedina, bila si i bićeš duša moje duše. Zauvek u večnosti - piše na istom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike