Adem Ljajić u centru skandala, a ovo je njegova žena! Znaju se još iz mlađih dana i ona ima dve ćerke iz prvog braka (FOTO)

18.05.2024

11:30

0

Svadba s fudbalerom odvila se u strogoj tajnosti

Adem Ljajić u centru skandala, a ovo je njegova žena! Znaju se još iz mlađih dana i ona ima dve ćerke iz prvog braka (FOTO)
Adem Ljajić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle incidenta u jednom prestoničkom hotelu, gde je navodno u alkoholisanom stanju samoinicijativno otišao za šank iako mu je prethodno bilo rečeno da bar ne radi, fudbaleru Ademu Ljajiću određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, bruje mediji. Prema daljim napisima, nekadašnji reprezentativac Srbije i vređao je recepcionera zajedno s NN licem sa kojim se kretao, te ga i uhvatio za revere dok mu je pretio.

Kod kuće, inače, Ljajić ima ženu Zubejdu, koja još uvek nije i javno odreagovala na skandal.

 

 

Ovoj nastavnici likovnog iz Novog Pazara on je 2022. godine izgovorio sudbonosno „da", posle duže veze. Slavlje se odvilo samo u krugu najbližih, pa je vest da su se venčali iznenadila brojne fanove.

Prema ondašnjim napisima, ona i za sobom ima jedan brak, tokom kog je dobila dve ćerke.

- Adem i Zubejda poznaju se još od mlađih dana, dok on još nije bio popularan fudbaler. Ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kada je Adem počeo profesionalno da se bavi fudbalom, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportiste. Zubejda je tada sve uložila u svoju karijeru i postala poznata slikarka. U međuvremenu se udala i rodila dve ćerke, ali se nedavno i razvela - kazao je „Blicu" izvor, pa je potom nastavio o tome kako su njih dvoje obnovili kontakt, počeli zajedno da izlaze, te onda i shvatili da među njima ima hemije.

 

 

- Budući da je Adem bio u Srbiji tokom pauze u svetu fudbala, obnovio je kontakt sa nekadašnjom prijateljicom i počeli su da se viđaju. Ubrzo su shvatili da između njih postoji hemija i otpočeli su romansu - tvrdio je onda on.

Zubejda je godinama, inače, prodavala svoje slike, a kupovale su ih i neke od naših poznatih ličnosti. Među klijentima, naime, joj je i modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah, koja se na društvenim mrežama svojevremeno pohvalila slikom koju je kupila baš od Ljajićeve današnje supruge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike