Drama! Tomas Markl preti ćerki i zetu da će ih odvesti pred sud: „To ću i da uradim, vrlo brzo!"

23.07.2021

13:24

0

Posle svega što se već izdešavalo, ozloglašeni otac podneće zahtev nadležnima ne bi li video unuke Lili i Arčija

Drama! Tomas Markl preti ćerki i zetu da će ih odvesti pred sud: „To ću i da uradim, vrlo brzo!"
Copyright Tomas Markl Profimedia

Otac Megan Markl, Tomas, javno je zapretio ćerki i zetu, princu Hariju, da će iz odvesti pred sud, jer mu inače „ne daju da vidi svoje unuke”, Lili Dajanu i Arčija. Za razliku od drugih članova porodice, on ih, naime, do sada nije ni upoznao zbog sve drame koja se već isprečila, napominje „Fox News”, a ni sa Harijem nema neki odnos. Iz tog razloga, naglasio je u intervjuu za pomenute medije, spreman je i da se obrati nadležnima za pomoć, jer „ne vidi drugi izlaz” iz svoje situacije.

Pročitajte još:

Podsećanja radi – napeto je još od kraljevske svadbe, u kojoj nije imao nikakvu ulogu, iako je mladin otac. Povrh svega, u tom periodu bio je doživeo i srčani udar. S druge strane, bilo mu je drago što je princ Čarls preuzeo njegovu ulogu i otpratio Megan do oltara jer mu on deluje „kao sasvim okej osoba, s kojom bi se možda i družio”.

Sada, prema njegovim tvrdnjama, kako mu je zdravstveno stanje sve lošije, zatražiće pomoć od suda i to u skorijoj budućnosti, iz straha da ne doživi da upozna decu koja s Megan i Harijem od njega žive na oko 70 kilometara udaljenosti.

– Ne bi trebalo decu da kažnjavamo zbog lošeg ponašanja njihovih roditelja. Lili i Arči su mali, nisu deo politike, niti cele ove „igre”… Podneću sudski zahtev da vidim unuke, u bliskoj budućnosti – šokirao je on, pa zatim i dodao kako smatrada je njegova ćerka potpuno opijena slavom do koje je udajom dospela.

Megan Markl i princ Hari Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike