Pao mu mrak na oči: Otac Megan Markl „udario” i na Opru Vinfri?! Neka me tuži, baš me briga!

14.06.2021

08:15

0

Autor: Milica Gudžulić

Veliki intervju za Tomasa je i dalje bolna tačka - kako je siguran da je voditeljka tom prilikom „iskoristila slabog princa", a „izigrala njegovu ćerku"

Tomas Markl Profimedia

Tomasa Markla, oca Megan Markl, još uvek „drži” veliki intervju koji je njegova ćerka zajedno sa suprugom Harijem dala Opri Vinfri. Razgovor koji je ugledao svetlost dana 7. marta ove godine nema koga nije zaintrigirao, a Tomas je siguran da je tako zato što je čuvena voditeljka „izigrala njegovu ćerku, a iskoristila slabog princa, pa samo sebi dala na značaju”. Pričajući s Tomom Stajnfortom (Channel 9, Australia’s 60 Minutes), istakao je da Opra slobodno može i da ga tuži zbog toga što tako misli, „ali tako je, kako je”.

Pročitajte još:

Markl je u potpunosti uveren da je Opra „prevarila princa da na televiziji kaže i stvari koje ne bi trebalo” i nije mu ni na kraj pameti da o tome ćuti.

– Imam šta da kažem. Opra Vinfri, pod jedan, mislim da je iskoristila princa Harija, odnosno njegovu slabost. Izigrala je i njega i Megan. Ona ih je iskoristila kako bi izgradila svoju imperiju. Iskoristila je svoj položaj, pa dovela slabog čoveka u poziciju da na televiziji ispriča i šta ne bi trebalo – rekao je Tomas, prenose strani mediji.

Opra Vinfri Profimedia

Međutim, tu se nije zaustavio.

– Ona se sa mnom, naravno, neće složiti. Može i da me tuži, baš me briga. U krajnjoj liniji, izigrala je Harija, u to sam siguran.

Tokom intervjua, Markl je otvoreno progovorio i o tome koliko je razočaran što je za rođenje bebe Lili saznao tek pošto su Megan i Hari izdali saopštenje za javnost.

– Čestitam im – rekao je u kameru.

– Nadam se da ću jednoga dana moći da vidim svoje unuke. Ja sam dobar deda. Kada se Megan rodila, ja sam bio prvi koji ju je držao u rukama. Njena majka se porodila carskim rezom 4. avgusta, pre četiri decenije. Zaljubio sam se u to biće i to se nikada nije promenilo. Tek ću biti razočaran ukoliko ne budem mogao da vidim svoje unuke – objasnio je on.

Upitan da li ga boli to što nije u kontaktu s ćerkom i njenom porodicom, teška srca odgovorio je – potvrdno.

Tomas Markl Profimedia

– Naravno da me boli. Ubice trunu u zatvoru, pa ih porodica obilazi. A ja nisam ubica. Jednu sam glupost napravio i ovo mi je kazna. Pričaju okolo o tom nekom saosećanju, a za mene nemaju saosećanja. Ni za mene, a ni moju porodicu.

Tomas je zatim uporedio sebe i princa Čarlsa, insistirajući da su ga, kao i Harijevog oca, Megan i princ u stvari „goustovali” na najgori mogući način.

– Mislim da bismo se nas dvojica lepo slagali, da možemo, na primer, da odemo na piće i ispričamo se. Velika je nereća to što nam se desilo, s njihove strane. Deluje mi kao dobar lik. Cenim što me je odmenio na njihovom venčanju, nisam mogao ni da tražim bolju zamenu. Svakako, voleo bih da sam i sam prisustvovao… Gledam ih (Megan i Harija) kako „goustuju” svoje porodice. Žive sami u toj ogromnoj kući, u koju može da stane sigurno još dvadesetoro. A njih četoro. I to je to. Ne znam… – govorio je Tomas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti