"Bebac je kao krofna": Ceca i Veljko Ražnatović došli u bolnicu da vide Bogdanu i malog Isaiju, pa pomenuli i četvrto dete

14.05.2024

12:53

0

Stariji brat je vrlo uzbuđen

"Bebac je kao krofna": Ceca i Veljko Ražnatović došli u bolnicu da vide Bogdanu i malog Isaiju, pa pomenuli i četvrto dete
Veljko i Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen Blic TV, Ceca show/ Antonio Ahel ATA Images

Bogdana Ražnatović porodila se danas i na svet donela trećeg sina kome su ponosni roditelji dali ime Isaija. Cecina snaja se porodila carskim rezom, a mališan je na rođenju imao 3850 grama.

Pevačica i bokser viđeni su ispred bolnice gde su došli da posete Bogdanu i malog Ražnatovića, a Ceca je otkrila i kako su reagovali stariji unuci.

- Idemo da vidimo Bogdanu i bebu. Porođaj je odlično prošao, ja sam još uvek uzbuđena. Bebac je kao krofna, presladak. Krstan još uvek nema svet o tome, Željko sve zna.

ATAImages/Antonio Ahel
Veljko i Ceca Ražnatović

Veljko je ranije rekao da želi i četvrto dete, kao i da bi volela da dobiju jednu devojčicu.

- Polako za sledeću bebu, da se odmori i oporavi - rekla je Ceca, pa objasnila ko je izabrao ime:

- Nek su svi živi i zdravi, to su njihove odluke u svakom slučaju treba joj pauza. Nisam ja birala ime, to su njihova deca. Ja sam za svoju birala sa svojim mužem.

Podsetimo, Isaija je starohebrejsko ime nastalo od reči "jašaja" što znači "Bog je spas". Drugi oblici ovog imena su Isaije, Isailo, Isajlo i Isvija. Inače, Isaija je bio starozavetni prorok. Bio je carskog roda. Hrišćani veruju da je ovaj prorok imao dar čudotvorstva tako da je zbog njegove molitve voda potekla ispod gore Siona kada je opsedan Jerusalim. Živeo je i prorokovao oko sedamsto godina pre Hrista.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike