"Ovaj put za našu decu": Nikola Rokvić se oglasio 23. dana pešačenja i javno se obratio Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću (FOTO)

14.05.2024

10:25

0

Pevač je na korak do svog cilja

"Ovaj put za našu decu": Nikola Rokvić se oglasio 23. dana pešačenja i javno se obratio Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Nikola Rokvić oglasio se 23. dana pešačenja do Egine, gde će se pomoliti pred moštima Svetog Nektarija Eginskog, sveca koji je poznat po tome što pomaže obolelima.

On je već uveliko stigao do Grčke, i kako je juče rekao, nada se da će 22. maja doći do cilja. Danas se na Instagramu obratio svojim pratiocima i javno se zahvalio poznatoj pevačici i njenom suprugu.

- Pomaže Bog dragi ljudi! Moram javno da se zahvalim Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću što su podržali našu misiju i platili donaciju "ovaj put za dečiju radost". Hvala vam dragi moji, Bog vas blagoslovio.

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola Rokvić

Podsetimo, Rokvić se juče, na 22. dan pešačenja obratio pratiocima i objasnio simboliku ovog broja, kao i koliko je novca do sada prikupljeno.

- Pomaže Bog, dragi ljudi. Od početka mi je bila velika želja da dođem na Eginu baš 22. maja na dan kada je prenos moštiju Svetog Nikole i kada je devojačka slava moje majci. Pričam kako smo uvek odlazili 22. maja u Aranđelovac kod babe i dede na slavu, ceo put me nekako prati Sveti Nikola i štiti, od prvog dana. Moram da vam kažem, da smo na današnji dan, došli na 22 miliona dinara. Bog vas blagoslovio i svako dobro vam dao - rekao je Nikola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike