Ceca puca od ponosa zbog sina Veljka Ražnatovića! Pevačica otvoreno i o svojim poslovnim poduhvatima: Biram šta ću da pevam i ne žurim!

13.05.2024

18:10

0

Duet sa Željkom Joksimovićem samo što nije

Ceca puca od ponosa zbog sina Veljka Ražnatovića! Pevačica otvoreno i o svojim poslovnim poduhvatima: Biram šta ću da pevam i ne žurim!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović vrlo pažljivo radi na svom novom projektu. Kako je ispričala za jedne medije - uopšte ne žuri, ali duet koji je snimila sa Željkom Joksimovićem samo što nije ugledao svetlost dana, što je izuzetno raduje.

- Neću da žurim, pošto je publika čekala osam godina. Stvarno marljivo gradim svoju karijeru i biram šta ću da otpevam; ono što prija mom senzibilitetu i otprilike sam za ovih 36 godina uvek pogodila ukus publike, zaista ne žurim - počela je ona, pa se osvrnula na duet koji publika svakako željno iščekuje.

Željko Joksimović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Snimili smo, on to sada licka. On je perfekcionista i baš smo se dopisivali, biće svečano preslušavanje sada, za dan, dva, tri, četiri... Dok on to sve sredi, dotera. Apsolutno ne sumnjam u kvalitet svega toga, jer ja Željka izuzetno poštujem, cenim, i sem što ga privatno volim kao čoveka i osobu, kao umetnika, izuzetno cenim ono kako on radi i kako se bavi muzikom - rekla je potom „Telegrafu" Ceca, koja je nedavno u kruševačkoj Hali sportova priredila svojim fanovima provod za pamćenje; prethodno, inače, s tamošnjom publikom se družila u u neverovatnim uslovima - na čak 20 stepeni ispod nule.

Ovom prilikom, Ražnatovićka je porazgovarala i o „Evrosongu", kom onda još nije bio kraj, te otkrila ko su njoj bili favoriti.

Teya Dora, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Gledala sam samo prvo polufinale kada je naša Teya prva prošla i mnogo sam srećna zbog nje. Sem što je dugo poznajem i znam kakav je umetnik, znam prvenstveno kakva je devojka, to mi je jako bitno. Ona je sa Anastasijom pre počela da sarađuje nego sa mnom, ali o toj devojci mogu da kažem sve najlepše. Drugo polufinale nisam bila zainteresovana mnogo da gledam, sav taj muzički izbor mi se nije dopao... Dopada mi se Grkinja, eto, Kipar, Hrvati, Slovenci, nabrojala sam sve ove naše. Pa ko nije za svoga, nije ni za drugoga - nasmejala se pevačica, koja puca od ponosa zbog uspeha njenog sina Veljka u boksu.

Suze posle meča, naime, nikako nije mogla da ne pusti.

„To su bile suze radosnice!"

Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom, ATAImages/F. S.
 

- To kada je osvojio medalju, zato što je to bujica emocija. Gledam svoje dete koje se godinama trudi da postigne to što je postigao i, naravno da su krenule emocije iz mene, to su bile suze radosnice. Jednostavno, nisam htela da ih krijem, uživala sam u njegovoj pobedi - objasnila je za pomenute medije, pa otkrila i šta mu je kasnije kazala, pošto su ostali sami.

- Nema šta da mu poručujem, mi živimo zajedno, tako da svakodnevno pričamo na svaku temu. Samo sam mu rekla: „Znaš, učinio si me jako ponosnom" i on je rekao: „Hvala, majko". Znam da zna šta ja osećam - zaključila je onda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike