Sandra Rešić slomila nos lopovu! Pevačica se našla na meti pljačkaša, a onda mu duplo uzvratila

13.05.2024

13:36

0

Plašila se samo za jedno

Sandra Rešić slomila nos lopovu! Pevačica se našla na meti pljačkaša, a onda mu duplo uzvratila
Sandra Rešić - Copyright ATAImages/M. M.

Sandra Rešić nedavno je otputovala u inostranstvo zbog nastupa, a slobodno vreme je iskoristila za kupovinu, ali je umesto opuštanja, došlo do neprijatne situacije.

Naime, naša pevačica se našla na meti lopova koji su iskoristili pogodan trenutak i zgrabili joj torbu, ali nisu očekivali njenu burnu reakciju. Sandra se nije uplašila, već j etrčeći stigla lopova, udarila ga i uzela svoje.

- Sandra je privatno otišla u Pariz sa drugaricom da kupi neke stvari i da se malo odmori od posla. To je bilo u pauzi između njenih putovanja i nastupa u Dubaiju. Verovatno je dobro zaradila pa je rešila malo sebe da počasti. Dok su šetale jednom ulicom u centru Pariza, jedan migrant je prišao i Sandri oteo torbu. Umesto da se uplaši, Sandra se razjarila! Bacila je kese koje je nosila i potrčala za njim. Ubrzo ga je stigla, zaskočila ga je s leđa, oborila ga je na zemlju, okrenula i počela da ga udara pesnicama. Ljudi koji su sve gledali sa strane ostali su u šoku. Njena prijateljica je kasnije rekla da mu je Sandra čak polomila i nos - rekao je izvor za domaće medije, a Sandra je potvrdila priču.

ATAImages/Antonio Ahel
Sandra Rešić

Pevačica je kasnije potvrdila ovu priču i dodala zašto je tako reagovala, s obzirom na to da ništa skupoceno nije imala u torbi.

- Jeste, pokušao je da me opljačka. Oteo mi je torbu, nije stvar u tome šta sam unutra imala, kartice držim u svom telefonu, a mobilni telefon mi je bio u ruci kao i svaki put. Pojurila sam ga samo jer nisam htela ponovo da se maltretiram oko lične karte, mrzelo bi me da idem sve to ponovo da vadim. Da sam bez svega toga ostala, morala bih da idem u ambasadu, da bih posle mogla da se vratim u Srbiju. Više sam bila uplašena i to je bila moja instinktivna reackija - rekla je pevačica za Scandal.

Bonus video :

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike