Sandra Rešić napadnuta na nastupu: Uhvatio me je za zadnjicu, pa nazivao pogrdnim imenima

11.05.2024

20:39

0

Obezbeđenje je moralo da reaguje

Sandra Rešić napadnuta na nastupu: Uhvatio me je za zadnjicu, pa nazivao pogrdnim imenima
Sandra Rešić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Rešić je poslednjih godina jedna od najaktuelnijih pevačica na estradi, ali brojni nastupi podrazumevaju i niz neprijatnih događaja.

Pevačica se tako prisetila situacije kada je gotovo napadnuta od strane jedno člana publike, te je moralo da reaguje i obezbeđenje.

- Tu je dečko neki bio cele večeri sa društvom. Izgledali su kao normalci, što bi se reklo. Međutim, verovatno su kako je veče teklo jako puno popili. Ja sam završila svoj nastup, oni su hteli da se slikaju sa mnom. Ja sam se prvo islikala tu, jedan red, drugi red, treći red. Onda su ti momci došli do mene i hteli i oni da se slikaju. I ja sad onako sa bine koja je jako malo podignuta, nije onako visoka slikam se sa njim, a on kaže hajde još jednom pošto nije dobro - rekla je za Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Sandra Rešić

Njenu reakciju je videlo obezbeđenje, te su je brzo odbranili, a pomenuti je potom uputio pevačici i niz uvreda.

- Ja vidim već da je teturao jezikom i da mu nije dobro, a obezbeđenje stoji sa obe strane. I on me uhvati za zadnjicu, onako baš baš. Počne tako da me maltretira, maltene je krenuo na mene. Međutim, ja ga odgurnem onako svom snagom i on se tu isteturao nešto. Obezbeđenje je skočilo od njega. Nazivao me je pogrdnim imenima i rekao mi da sam ovakva i da sam onakva. I da sam K i da sam D i da sam sve i svašta.Na kraju ga je obezbeđenje iznelo napolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike