Marija Šerifović krstila sina na dan porodične slave: Pevačica svečani čin obavila u krugu najbližih

13.05.2024

08:37

0

Nakon krštenja otišli su na svečani ručak

Marija Šerifović krstila sina na dan porodične slave: Pevačica svečani čin obavila u krugu najbližih
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ M.M.

Marija Šerifović juče je krstila svog naslednika Maria u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu. Pevačica je odlučila da za ovaj bitan čin izabere i poseban datum, te je odabrala dan porodične slave Sveti Vasilije Ostroški.

Pevačica nije želela da ovaj događaj medijski eksponira, te je okupila samo najbliži krug ljudi, koji je potom odvela na svečani ručak.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

Podsetimo, pevačica je prošle godine dobila naslednika Maria pomoću surogat majke, a sve se odigralo u jednoj klinici u Americi, nakon čega je sa sinom došla u Beograd.

Iako ne voli mnogo da govori o ovoj temi, pevačica je nakon vesti o dolasku sina otkrila da je imala više bezupešnih vantelesnih oplodnji.

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene - kaže Marija i dodaje:

- Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike