"Došao tata!": Katarina Grujić raznežila pratioce emotivnim susretom Gobelje sa ćerkom (FOTO)

10.05.2024

23:20

0

Nedavno su zajedno bili u Atini

"Došao tata!": Katarina Grujić raznežila pratioce emotivnim susretom Gobelje sa ćerkom (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić poslednjih skoro godinu dana provode većinski razdvojeno, otkako fudbaler ima angažman u Atini.

Zbog poslovnih obaveza ona je vezana za Srbiju, gde živi sa ćerkom Katjom, a slobodne trenutke koriste da odu kod Gobelje. Poslednji put su kod njega otišle za vaskršnje praznike, a sada je fudbaler ugrabio slobodne dane i došao u Srbiju.

Tim povodom pevačica je objavila kako njihova ćerka reagovala kada je videla oca. Naime, mala Katja je izlazila iz vrtića, kada joj je pevačica uzbuđeno uzviknula: "Stigao tata!", a devojčica je otrčala njemu u zagrljaj.

Podsetimo, Kaća je nedavno rekla da je odmah znala da je Gobelja čovek za nju, kao i da se nada da će imati još mnogo dece.

- Kada smo Marko i ja počeli da se zabavljamo, pre skoro pet godina, znala sam da je on čovek mog života i da ću ostariti sa njim. Ne umem da objasnim kako sam to tačno mogla da predvidim, ali intuicija mi je govorila da je on taj. Otad verujem svom instinktu - počela je ona za „Informer", pa dodala:

- Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje dece, a da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece - nasmejala se tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike