Miroslav Ilić kupio sebi i supruzi grobno mesto: Ne želi da ga sahrane u Aleji zaslužnih građana

10.05.2024

13:00

0

Već je ogradio parcelu

Miroslav Ilić kupio sebi i supruzi grobno mesto: Ne želi da ga sahrane u Aleji zaslužnih građana
Miroslav Ilić - Copyright Miroslav Ilić ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Miroslav Ilić ispričao je da je sa suprugom Gordanom odlučio da kupe grobno mesto i to u svom rodnom selu - Mrčajevcima.

On je pomenuo i Aleju zaslužnih građana gde su sahranjene neke njegove kolege.

- Sa suprugom sam već u Mrčajevcima na groblju ogradio parcelu, neki ljudi imaju problem da o ovome pričaju, ja nemam. Blizu grobova majke i oca sam ostavio mesto. Bilo je bitno da bude u Mrčajevcima. Gde ću? Svaka čast Alejama zaslužnih građana i svim ostalim, ali uvek biram Mrčajevce - poručio je Ilić za Blic TV.

Žika nema strah od smrti

Inače, on nije jedini koji je ovo uradio. Pre njega su grobna mesta kupili i pevačica Zlata Petrović, kao i muzičar, producent i domaćin emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić.

ATAImages/Antonio Ahel
Žika Jakšić

- Ja sam kupio mesto za svoje večno konačište i već je uređeno i useljivo je odmah. Ja sam to kupio na vreme, da se ne svađaju gde će da me sahrane i kako to već ume da bude, nego sam sebi lepo napravio da imam pogled, da imam mir, da uživam. Ja sam ti, drug moj, obezbedio sebi mesto da imam gde da živim kad umrem! I hoću da kažem da nemam nikakav strah od smrti. U svojoj glavi sam dospeo toliko daleko, iskopao sam sam sebe toliko da nemam uopšte problem da pričam o tome - rekao je jednom prilikom Žika za Svet.

To je odgovornost

Zlata Petrović smatra da svaki odgovoran čovek to treba da uradi.

- Ta priča o kupovini grobnog mesta je zapravo krenula od mene. Svaka odgovorna osoba koja sebi kupi kuću i napravi dom, treba da obezbedi i grobno mesto. Možda je to sada postalo pomodarstvo, ali baš me briga - izjavila je tada Zlata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike