Komšije Goce Božinovske progovorile o njenom odnosu sa ćerkom Jelenom: Ostavila ju je na sigurnom dok je gradila život i karijeru

09.05.2024

21:13

0

Često je viđaju u rodnom selu

Komšije Goce Božinovske progovorile o njenom odnosu sa ćerkom Jelenom: Ostavila ju je na sigurnom dok je gradila život i karijeru
Goca Božinovska, Jelena Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Odnos Goce Božinovske i njene ćerke Jelene Vučković poslednjih dana je glavna tema u medijima, nakon što se ona u jednom intervju rasplakala na pitanje o detinjstvu. Naime, Goca je naslednicu dobila u prvom braku sa Radetom Vučkovićem, a potom ju je ostavila kod majke u Mrsaću kod Kraljeva, dok je ona radila u gradu.

Jelena je zbog toga bila vrlo vezana za baku, koja je pre dve godine preminula, pa joj je ova tema i dalje teška.

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Božinovska

Njene komšije su se sada oglasile za medije, te istakle da često viđaju i Gocu i njenu sestru Jelicu, dok na pitanje od detinjstvu Jelene Vučković nemaju mnogo šta da kažu i u potpunosti opravdavaju to što je Goca uradila. Kako kažu, pevačicina majka Radmila se borila za budućnost svoje dece, a potom i unuke, te je ona kod nje bila najsigurnija dok je Goca radila.

- Ostavila dete na sigurnom kod majke dok je gradila život i karijeru, a Radmila se kao lavica borila za svoje ćerke, i onda i za unuku - rekla je jedna komšinica za Kurir.

Printscreen / Grand Magazin
Jelena Vučković

Kako je reč o selu sa oko hiljadu stanovnika, svi se dobro poznaju, a tamo i dalje žive neke od Gocinih školskih drugarica koje su za nju, kao i Jelenu imale samo reči hvale.

- Muž mi je vojno lice i ratovi 90-ih zatekli su nas u Hrvatskoj, pa smo se silom prilika vratili u kuću mojih roditelja. Moj sin je bio tada treći razred osnovne, a Jelena mu je pomogla da se snađe i prilagodi. Umeli su tako da se okupe i satima sede i druže se u školskom dvorištu - priseća se komšinica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike