Dejan Pantelić u policiji: Zbog zloupotrebe imena prijavio tešku internet prevaru! (FOTO)

10.05.2024

08:30

0

Napad traje već mesec dana

Dejan Pantelić u policiji: Zbog zloupotrebe imena prijavio tešku internet prevaru! (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Poznati voditelj Dejan Pantelić već nekoliko puta našao se na meti lažnih vesti, te je zbog internet prevare morao da se obrati i nadležnim organima, potvrdio je on za 24sedam.

Naime, Pantelić je na Instagramu objavio neke od lažnih vesti u kojima piše da ga je policija privela, pa odmah istakao da je reč o neistinama. Voditelj se tim povodom oglasio za naš portal i potvrdio da je ponovo meta lažnih napada, koji traju duže od mesec dana, te je sada odlučio da ceo slučaj prijavi Upravi kriminalističke policije.

On je dalje istakao da se nada da će policija uspeti da pronađe počinioce, kao i da će slučaj konačno biti rešen.

Podsetimo, Pantelić je prethodnog meseca zajedno sa koleginicom Jovanom Joksimović ponovo bio žrtva slične prevare, samo sa tom razlikom da je tada objavljeno kako je odlučio da "završi svoj život".

Uz te linkove, stajale su i njegove crno-bele fotografije, koje su dodatno uznemirile javnost, a lažna naslovna strana imala je za cilj da se ljudi navuku na ulaganja. Nepoznati počinioci su se tada pozvali na jedan od najpoznatijih medija u Srbiji, portal Kurir, koji nije imao veze sa tim, te sami linkovi nisu vodili nikuda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike