Morbidno! Deki Pantelić i Jovana Joksimović uvučeni u skandaloznu prevaru! Voditelja skoro pa sahranili, a sve da navuku ljude za pare!

11.04.2024

14:20

1

Za sramotno navlačenje javnosti iskoristili medije

Morbidno! Deki Pantelić i Jovana Joksimović uvučeni u skandaloznu prevaru! Voditelja skoro pa sahranili, a sve da navuku ljude za pare!
Jovana Joksimović i Dejan Pantelić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ovih dana masovno se Fejsbukom šire linkovi lažnog intervjua između Jovane Joksimović i Dejana Pantelića, koga su čak indirektno sahranili.

Napravljena je lažna naslovna strana da bi se ljudi navukli na ulaganja, a u takozvanoj najavi teksta stoji da je "Dejan Pantelić odlučio da završi svoj običan život", te da je taj događaj "potresao Srbiju", a sve uz crno-belu fotografiju. 

U svrhu da dođu lako do finansija preko raznih platformi za berzu, građanima se sugeriše kroz tekst da je Pantelić "lako i dobro zaradio", a u to su uključili jedan od najpoznatijih medija u Srbiji, portal Kurira, koji nema veze sa celom pričom. Lažni tekst nalazi se, zapravo, na nepostojećoj stranici, a linkovi dalje ne vode nikuda.

Printscreen
 

Kroz čitav tekst, čije printskrinove možete videti u galeriji ispod teksta, Jovana se čudi i ne veruje kako je Pantelić tako "lako zaradio novac" nakon što je uložio 29.500 dinara. On joj, zatim, objašnjava kako to funkcioniše i "savetuje" da treba svi to urade.

Pozvali smo Pantelića kako bismo saznali da li mu je poznata ova internet prevara, te je potvrdno odgovorio.

- Znam za to, objavite tekst, jer to nije istina što kruži. Treba tužiti za prevaru. Čista laž je u pitanju - rekao je Pantelić kratko za 24sedam, dok od Joksimovićeve nismo uspeli da dobijemo odgovor.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike