Počelo prvo polufinale „Evrovizije"! Holivudska zvezda rame uz rame sa čuvenom komičarkom vodiće ceo šou (FOTO)

07.05.2024

21:00

0

„Evrosongu" je ovo treći put u Malmeu, a čak sedmi u Švedskoj

Počelo prvo polufinale „Evrovizije"! Holivudska zvezda rame uz rame sa čuvenom komičarkom vodiće ceo šou (FOTO)
Evrovizija 2024. u Malmeu - Copyright RTS printscreen

Prvo polufinale 68. izbora za pesmu „Evrovizije" samo što je počelo, a voditeljski duo već je u samom fokusu - kako ga čine glumica Malin Okerman („Kuda plovi ovaj brod", „27 haljina za venčanje", „Veridba", „A kad brak nije lak"...) i komičarka Petra Mede, evrovizijskoj publici svakako dobro poznata i kao voditeljka „Melodifestivalena", tamošnjeg izbora za predstavnika na ovom takmičenju. 

Ona je, podsetimo, vodila „Evrosong" u Malmeu i 2013. godine. Ovo joj je treći put u ovoj ulozi. Njena večerašnja koleginica, pak, imala je malu tremu u susret ovoj avanturi. 

Malin Okerman i Petra Mede, RTS printscreen
 

- Veoma sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvek mi se sviđao „Evrosong", a biti dio ovog fantastičnog šoua s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, ona je jedna od najsmešnijih žena koje sam ikad upoznala - kazala je jednom prilikom za „Eurovision.tv".

Malin Okerman i Petra Mede, Profimedia
 

Pažljivo skockane od glave do pete Malin i Petra pozdravile su javnost kako okupljenu u Malme areni, tako i onu koja šou prati putem malih ekrana

Ovo je, inače, treći put da se ovo ogromno takmičenje održava u pomenutom gradu (najpre je to bilo 1992, pa 2013. godine), a čak sedmi u samoj Švedskoj. 

Spektakl je otvorila Eleni Fureira, energičnom izvedbom numere „Fuego" s takmičenja iz 2018. godine. Za njom, nastupili su još i Erik Sade, te Čanel Terero, takođe nekadašnji učesnici šoua. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike